SPECTACOLE ONLINE

Distribuie pe:

Unică în lume, prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii încearcă să-i apropie pe cei mici de artă și cultură, atât prin spectacole de calitate - operă, balet, musical, concerte-lecție, operetă, teatru muzical, cât și prin diverse proiecte conexe inovatoare, precum festivaluri de vară și de iarnă, atelierele “Micul artist”, Magazinul OCC, “În spatele cortinei”, “Escape room”, “Games room”, Petrecere de Ziua de naștere, Aventura Parc, abonamente, voluntariat etc.

Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură, aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, condusă din anul 2014 de soprana Felicia Filip.

Până la finalul lunii aprilie, va avea un adevărat tur de forță: va prezenta opera “Flautul fermecat”, Cantata Cafelei, opereta “Hapciu în Re Major”, spectacolele de balet “Albă ca Zăpada”, “Mirandolina și Don Quijote”, musical-urile “Micuța Dorothy” și “Gulliver”, spectacolul de teatru muzical “Harap Alb”, iar în prima zi de Paști va oferi îndrăgitul spectacol “Erus și Valea Generozității”.

Sunt producții originale românești, gândite de realizatori români, pentru români, și exclusiv în limba română.

Spectacolele vor putea fi vizionate în regim LIVE, pe Facebook-ul Operei Comice pentru Copii, până la finalul lunii aprilie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 17, sau oricând, și de oriunde, pe https://app.operacomica.ro/

“Dragi români, fie că sunteți acasă, în România, sau prin alte părți ale lumii, vrem să vă fim alături! Vrem să fim ÎMPREUNĂ, pentru că doar așa putem rezista la toate încercările momentului!”, a declarat soprana Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii.

Lasă un comentariu