SPECTACOLE ȘI CONȚINUTURI ONLINE ALE TEATRULUI NAȚIONAL TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

Dragi spectatori,

Dacă circumstanțele datorate pericolului reprezentat de Coronavirus ne țin departe unii de ceilalți și ne deconectează de la viața socială și artistică obișnuite, internetul și tehnologia ne pot veni în ajutor să ameliorăm sentimentul de izolare ce ne încearcă pe toți în această perioadă. În acest sens, Teatrul Național Târgu-Mureș pune la dispoziția Dumneavoastră o serie de spectacole din stagiunile precedente care au dat viață scenei și au încântat spectatorii care ne-au călcat pragul.

Filmările spectacolelor Companiei “Liviu Rebreanu” pot fi accesate pe canalul YouTube al companiei (https://www.youtube.com/channel/UCyxzwhJj5ZiGWMc-—fY20Q ), începând cu data de 20 martie 2020, ora 19.00. Pe această cale, vă invităm să vă abonați la canalul nostru, pentru a primi notificări despre noi conținuturi. Totodată, vă propunem o serie de conținuturi arhivate pe site-ul http://www.teatrunational.ro/arhiva-teatrului/stagiuni.html : fișele spectacolelor, începând de la stagiunea 1962/63; portrete și in memoriam actori, regizori, directori, creatori de teatru; expoziții virtuale; documente de înființare; caiete program, afișe; cronici teatrale; obiecte comemorative. În plus, puteți face un tur virtual al clădirii, accesând link-ul: http://www.teatrunational.ro/panorame/teatrul-national-tirgu-mures/foaiercentru/html.html

Vă încurajăm, pe această cale, să fiți optimiști, să fiți alături, în limita posibilităților, de cei dragi, și să trăiți magia teatrului online, până când ne vom revedea în sala de teatru, locul în care ne simțim ca acasă. Sperăm ca acest lucru să se întâmple cât mai curând.

Vă mulțumim că faceți ca activitatea și scopul nostru să conteze!

 

Lasă un comentariu