ÎN TRENURI - UN LOC LIBER, UN LOC OCUPAT!

Distribuie pe:

Pentru asigurarea protecției călătorilor pe perioada stării de urgență, CFR Călători anunță că modifică regulile de rezervare a locurilor în trenuri.

Astfel, pentru protecția, siguranța și securitatea călătorilor și a personalului propriu, CFR Călători a decis să ia măsuri pentru a asigura spațiu între pasageri, în trenuri aplicându-se regula “un loc liber, un loc ocupat”, în așa fel încât călătorii să stea dispersați într-un vagon. Același principiu se aplică și în cazul vagoanelor de dormit sau cușetă.

Potrivit CFR Călători, personalul de tren a fost instruit să avizeze și să îndrume călătorii care stau pe locuri alăturate, pe locurile libere, pentru a respecta distanța minimă recomandată. Pentru trenurile cu potențial de aglomerare (navetă), a fost suplimentat deja numărul de vagoane.

“Facem apel la toți pasagerii să respecte regulile de igienă și comportament emise de Ministerul Sănătății și autoritățile abilitate, în vederea restrângerii răspândirii infecției cu Covid-19 și a efectelor acesteia pe teritoriul țării noastre.

Pentru protecția călătorilor și a personalului propriu, vă rugăm respectați regulile, fiți responsabili și evitați deplasarea dacă vă simțiți rău, aveți febră sau prezentați alte simptome ale infecției cu COVID 19”, recomandă CFR Călători. 

Lasă un comentariu