CARTEA ELECTRONICĂ, O ALTERNATIVĂ DEMNĂ DE ATENȚIE

Distribuie pe:

Din ce în ce mai multe edituri, precum Humanitas, Amazon.com, Scribd.com, 101books.ru, Editura Doxologia a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, oferă gratuit, în această perioadă, cărți virtuale pentru copii și părinți. Chiar și dispozitivele necesare (e-book reader-e) pot fi obținute cu discount, prin curier, la domiciliu.

O serie de titluri gratuite de citit prin biblioteca virtuală: „Pelerinul vrăjit", de Nikolai Leskov, „Omul fără însușiri", de Robert Musil, „Rosa Alchemica și alte scrieri" de William Butler Yeats, „Inimi cicatrizate", de Max Bleker, „Scrisori către tata", de Franz Kafka, „Alice în Țara Minunilor", de Lewis Carroll, „Din viața familiei Ion C. Brătianu", de Sabina Cantacuzino, „Țara pe care o iubesc", de Maria Regina României, „Regele Carol I al României", de Paul Lindenberg.

CartiBuneGratis, portal recomandat în special pentru elevi, este o bibliotecă online cu cărți din literatura română clasică. Biblioteca Județeană „Octavian Goga" din Cluj-Napoca oferă cititorilor 5.500 de cărți gratuite în format electronic.

 

Lasă un comentariu