HOROSCOPUL LUNII APRILIE 2020

Distribuie pe:

Pentru luna aprilie, astrologica.ro prevede emoții puternice, nu întotdeauna pozitive, multă agitație inutilă, dar și realizări în anumite planuri, în funcție de zodia în care ne-am născut.

Berbec - Luna aprilie va fi destul de agitată pe plan sentimental, însă nu îți displace deloc. Iubești aventura și ești gata oricând pentru emoție și adrenalină. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, aceasta va fi presărată și cu bune, și cu rele. Cu toate acestea, ești mulțumit pentru că nu există monotonie la voi în cuplu. Dacă ești singur, vei fi mai dornic decât de obicei să flirtezi și să ieși cu persoane care îți dau târcoale.

Ai noroc la bani luna aceasta, dar nu se poate fără muncă. Din fericire, ai multă energie și fler atunci când vine vorba de afaceri. Trebuie să fii foarte atent pentru a nu-ți irosi resursele inutil, iar atunci când e momentul oportun să intervii. Cu toate că vei avea parte și de capcane, reușești într-o lună ce nu pot alții în zece.

Taur - Aprilie va fi o lună liniștită pentru tine, cu toate că nu va fi totul roz mereu. Vor apărea mici probleme între tine și partener, dar veți găsi rapid o rezolvare și totul va reveni la normal. Dacă ești singur, astrele sunt de partea ta și îți scot în evidență tot ce ai tu mai bun pentru a putea cuceri pe oricine. Nu va fi greu deloc să îți găsești un partener.

Luna începe timid și nu se zăresc șanse de câștig suplimentar. Cu toate că ai muncit din greu și ți-ai dat silința pentru a fi remarcat, avansarea întârzie să apară. Din păcate, pentru tine, luna aprilie vine și cu mai multe cheltuieli decât în mod normal și orice sumă de bani în plus ți-ar prinde extrem de bine. Nu îți face, totuși, iluzii.

Gemeni - Sărbătorile pascale te vor găsi într-o armonie perfectă în cuplu. Relația ta amoroasă pare că se află în cea mai bună perioadă a ei în luna aprilie, așa că nu trebuie să faci nimic altceva decât să te bucuri. Afecțiunea partenerului față de tine aduce o schimbare majoră, în bine, pentru relația voastră. Dacă ești singur, nu ezita să îi dai o șansă acelei persoane care îți dă târcoale de multă vreme.

Este foarte important ca în luna aprilie să ai grijă să returnezi toți bani împrumutați. Această perioadă este una mai solicitantă financiar, pentru oricine, așa că nu le crea greutăți celor care te-au ajutat cândva. Dacă ai facturi sau rate, de asemenea, trebuie plătite la zi. Orice întârziere în luna aprilie îți poate aduce probleme mari în viitor.

Rac - Viața ta sentimentală nu trece prin cea mai bună perioadă, acum. E posibil ca tu și partenerul de viață să traversați o cumpănă, din cauza unei probleme externe. Pentru a vă ușura situația și pentru a nu o agrava, este necesar să lăsați amândoi grijile la ușa casei. Dacă nu există înțelegere și suport, atunci relația voastră e sortită eșecului. Nativii singuri se bucură de libertate, mai mult decât oricând.

Nu te implica luna aceasta în afaceri, chiar dacă simți că asta trebuie să faci. E o perioadă agitată și nimeni nu e concentrat așa cum ar trebui. Cu toate că vrei să profiți de neatenția altora, pentru a ieși în față, e posibil ca totul să se întoarcă împotriva ta. Pentru tine, prudența este cuvântul cheie al lunii aprilie.

Leu - Luna aprilie va veni cu o lecție pentru tine în ceea ce privește viața ta sentimentală. Din fericire, nu e nimic grav, ba chiar vei putea zâmbi, odată ce a trecut tensiunea din relație. Partenerul de viață te va obliga, printr-o metodă inedită, să înțelegi că nu ai numai drepturi, ci și obligații. E necesar să cunoști faptul că nu poți să ceri de la acesta atâtea lucruri, fără să îi oferi măcar la jumătate în schimb.

Ai nevoie de bani mai mult decât oricând în această lună, de aceea ești pus pe fapte mari. Când toți ceilalți stau, tu ești singurul care muncește din greu pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Din fericire, stai bine la capitolul negocieri, de aceea vei reuși să vinzi un obiect, un teren sau o casă, la un preț mai mare decât ar fi valorat. Până la urmă, ambiția și firea ta descurcăreață te vor salva. (L.P.)

Nu stai prea bine la capitolul bani în această lună, însă ai toate șansele să îți revii la final de aprilie. În prima săptămână, cheltuielile vor fi duble față de alte dăți, însă perioada sărbătorilor pascale e solicitantă din acest punct de vedere. Dacă faci afaceri cu cineva sau muncești în echipă, la serviciu, nu lăsa invidia să intervină între voi.

Fecioară - Viața ta sentimentală traversează o perioadă extrem de bună și frumoasă. Relația cu partenerul s-a îmbunătățit simțitor și aveți planuri tot mai mari pentru viitorul apropiat. E posibil ca o escapadă amoroasă de la finalul lunii să vă aducă o veste extraordinară. Nativii singuri au și ei parte de noroc, pentru că au toate șansele să își întâlnească marea iubire la un eveniment la care nici măcar nu voiau să participe.

Ai cheltuit mai puțin în ultima perioadă, iar acum economiile îți prind bine. Perioada sărbătorilor pascale este una mai solicitantă financiar, însă tu te vei descurca de minune de această dată. Va fi o lună plină și chiar dacă ți se golesc buzunarele, ești mulțumit cu ceea ce obții și cu sentimentul cu care rămâi.

Balanță - Nu se poate spune că o duci extrem de bine pe plan sentimental în această lună, însă nici nu ai motive să te plângi. Cu toate că ți-ai dori ceva mai mult de la relația ta, te mulțumești cu liniștea și armonia care s-au instalat de curând. Nu îți place conflictul, toată lumea știe acest lucru, de aceea profiți la maximum de tot ce trăiești acum.

Te așteaptă cheltuieli mari de acum înainte, iar luna aprilie e doar începutul. Sărbătorile, vacanțele și diferite evenimente îți vor goli cardurile și buzunarele, dar nu te vei plânge din această cauză. Faci totul din plăcere, de aceea nu există urme de regret. Mai mult decât atât, o mică mărire de salariu te face să te simți și mai bine.

Scorpion - Luna aprilie vine cu multe evenimente pentru tine, dar asta nu te sperie și nici nu te întristează. Dacă ești singur, în primele săptămâni ale lunii ai toate șansele să îți pice cineva cu tronc. Nu te arunca totuși cu capul înainte, ci ia lucrurile treptat. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, cel mai probabil tu și partenerul tău veți fi într-o continuă acțiune.

Banii nu sunt o problemă pentru tine, iar luna aceasta se anunță și mai mulți. Aprilie îți aduce noroc în ceea ce privește viața ta profesională, de aceea și situația financiară se va îmbunătăți odată cu avansarea ta. Cel mai probabil, vei vrea să pleci undeva, la finalul lunii, să te relaxezi și să te bucuri de roadele muncii tale.

Săgetător - Nimic nu te poate opri să obții ceea ce îți dorești. Luna aprilie e presărată cu mult noroc, iar astrele îți dau apă la moară în ceea ce privește ambițiile tale personale. Dacă ești singur și vrei să îți faci un (o) iubit (ă), nu te vei lăsa până nu vei întâlni persoana perfectă pentru tine. Dacă ești implicat într-o relație, cel mai probabil vei reuși să îți schimbi partenerul astfel încât să facă exact ceea ce vrei tu.

Nu este cel mai bun moment pentru schimbări, luna aceasta, mai ales în ceea ce privește cariera ta. Chiar dacă ești nemulțumit de banii pe care îi câștigi, încearcă să treci de sărbători cu o oarecare stabilitate financiară. Imediat după aceea, poți începe căutările, interviurile sau activitățile extra-job.

Capricorn - O rudă îndepărtată își anunță vizita în această lună. Nu te vei bucura prea tare, mai ales dacă ți-ai făcut alte planuri alături de partenerul de viață. Cu toate acestea, primești înțelegere și vă veți adapta noilor schimbări. Dacă ești singur, o călătorie cu prietenii te poate ajuta să întâlnești pe cineva special.

Îți începi luna fără prea mari speranțe cu privire la bani, însă, pe parcurs, vei fi surprins să descoperi câte șanse ți se oferă. Încearcă să nu faci afaceri, niciun fel de tranzacții și nu da bani cu împrumut nimănui. Acum este momentul să strângi tot ce ai, să faci calcule și planuri de viitor. Cel mai probabil, tu și partenerul de viață vreți să faceți o schimbare majoră în viața voastră, iar asta presupune cheltuieli mari.

Vărsător - Sărbătorile pascale vor fi unele agitate pentru tine, în special dacă ești implicată într-o relație. Ca de fiecare dată, și acum vor exista discuții între tine și partener cu privire la organizarea și planificarea acestor zile. Este foarte important să discutați cu calm și să nu vă ambiționați prostește.

Nu se anunță schimbări ale situației tale financiare în luna aprilie. Cheltuielile vor fi aceleași, iar salariul tot așa, din păcate. Cu toate că nu ai mai primit de mult timp un impuls financiar, tu muncești cu aceeași dăruire și nu vrei să îți dezamăgești superiorii. Schimbă-ți locul de muncă, doar dacă te-ai plictisit de ceea ce faci, însă nu o face pentru bani.

Pești - Nativii singuri sunt favorizați în luna aprilie, în ceea ce privește viața lor amoroasă. Printr-o cunoștință veche, aceștia vor avea șansa să întâlnească o persoană specială, de care ar putea să se îndrăgostească ulterior. Este foarte important ca ei să accepte invitațiile primite și să fie mai deschiși către noutate.

 

Lasă un comentariu