STUDENȚI LA MEDICINĂ ȘI FARMACIE LIVREAZĂ, VOLUNTAR, MEDICAMENTE VÂRSTNICILOR DIN TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

Un grup de studenți voluntari, coordonat de Asociația Studenților Maghiari din Târgu-Mureș, Asociația Medicilor Rezidenți din Transilvania, Consiliul Consultativ al Președinților Asociației Studenților Maghiari din Târgu-Mureș și Biroul parlamentar dr. Vass Levente, realizează o acțiune de voluntariat, la nivelul municipiului, prin care se oferă să livreze medicamente pentru vârstnici.

Echipa de voluntari livrează celor vizați medicamentele cu prescripția medicală și recomandările medicului de familie, pentru a asigura utilizarea adecvată a acestora.

Livrarea medicamentelor la domiciliu poate fi solicitată de către medicul de familie al persoanei în cauză, pe baza sesizării prealabile a acestuia. Astfel, în cazul în care pacientul vârstnic semnalează că nu se poate deplasa pentru a-și procura medicamentele și are nevoie de ajutor în acest sens, medicul de familie este rugat să transmită, la adresa de email medicamenteacasa@yahoo.com, rețeta și numărul de telefon al pacientului.

De asemenea, echipa de voluntari stă la dispoziția medicilor de familie, cu serviciu telefonic, disponibil zilnic, între orele 9.00-16.00. Telefon: +40722/40.66.21.

 

 

Lasă un comentariu