S-A SUSPENDAT(ȘI) CONSTITUȚIA?!

Distribuie pe:

Profitând de această „furtună mondială", cu rol de a ne îngheța rațiunea și sentimentele, autoritățile noastre centrale ne-au arătat încă o dată, în graba marilor globaliști de a reseta lumea, că nu au capacitatea de a înțelege, chiar și cu prețul „întoarcerii țării pe dos", că nu au dreptul să ne guverneze, emițând acte juridice, în afara literei și spiritului celor 156 de articole constituționale!

Ca atare, în replică la pandemia tăcerii, spaimei și anarhiei din țară, aflăm de la domnul conf. univ. dr. Nicolae Ploeșteanu, de la Universitatea de Medicină din Târgu-Mureș, că orwelliana „stare de urgență" de acum, bazată pe Ordonanțe Militare, este generată de niște conducători care se hazardează să emită acte juridice în afara prevederilor Constituției: „Ordonanța Militară este un act de implementare a legii, dar aflat în afara cadrului constituțional din România!"

Cu alte cuvinte, asistând la un atac asupra siguranței naționale, suntem cobaii profitării Guvernului (Ordonanțele Militare, instituite prin OUG, au fost emise de o autoritate nemilitară, M.A.I., care nu a acționat legal), de neatenția unui Parlament care, având drept de a reglementa prin lege organică „starea de urgență" (art. 73,3 din Constituție), a fost substituit în mod nepermis în atribuțiile sale!

Ce consecințe va avea, oare, această uzurpare? Nu cumva o criză economică, generalizată, mult mai devastatoare decât atât de mediatizata criză sanitară actuală?

Lasă un comentariu