MASĂ CALDĂ PENTRU NEVOIAȘI ÎN TIMP DE PANDEMIE

Pentru mulți, măsurile epidemiologice, interdicția de a ieși din casă, încetarea temporară a muncii și dispariția muncii sezoniere provoacă dificultăți insurmontabile în acest moment de încercare pentru noi toți. Sunt din ce în ce mai mulți cei care nu știu ce vor pune pe masă mâine. Nu numai infecția virală, ci și deficitul alimentar pune în pericol vârstnicii și copiii deopotrivă.

Voluntarii Covid-Aid din Târgu-Mureș inițiază o campanie de donații de alimente de bază și/sau bani pentru persoanele care au nevoie de o masă caldă în această situație de criză.

La această inițiativă s-au alăturat până în prezent Fundația Alpha Transilvană, a cărei bucătărie socială va prepara mâncarea caldă, și Asociația Divers, prin care donațiile vor ajunge la cei care au cea mai mare nevoie de sprijin.

Dacă va exista solidaritate și efort comunitar, vom putea să asigurăm cel puțin de trei ori pe săptămână o masă caldă pentru nevoiași. E nevoie în primul rând de alimente de bază (cartofi, varză, fasole, orez, tăiței, carne, ulei, făină, făină de porumb, ceapă, pâine, fructe etc.), ambalaje (caserole) și fonduri pentru cumpărarea alimentelor.

Mulți dintre noi suntem afectați de criză în multe feluri. Cei care își permit să ajute în circumstanțele actuale, care se simt responsabili pentru comunitatea în care trăim, sunt invitați să se alăture inițiativei noastre.

Rugăm firmele și persoanele fizice să sprijine inițiativa! Donațiile de alimente pot fi anunțate pentru a putea fi colectate la numerele de telefon 0722-31.86.05, 0265-31.17.27, între orele 10-19, sau prin e-mail, la office@divers.org.ro, tot aici se pot obține informații.

Donează bani la numărul de cont bancar RO52CECEB00030 RON0362124 (pentru Asociația Divers) sau online la http://www.divers.org.ro/asociatia-divers/donatii.html!

Vă rugăm să indicați scopul transferului la transferul banilor: „ajutor covid Târgu-Mureș, catering".

Solicitanții de ajutor alimentar (masă caldă) se primesc la 0265-31.17.27 sau https://ms-covid.aid.org.ro/

Cei care doresc să devină voluntari COVID-AID se pot înscrie la adresa https://ms-covid.aid.org.ro/#help#covidaidmarosvasarhely

 

Vă mulțumim!

Lasă un comentariu