DIRECTORUL SPITALULUI CLINIC JUDEȚEAN MUREȘ, SUSPENDAT TEMPORAR

Distribuie pe:

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a emis Ordinul de Prefect nr. 113 din 2 aprilie 2020, prin care domnul dr. Ovidiu Gîrbovan este suspendat din funcția de manager al Spitalului Clinic Județean Mureș, pe perioada stării de urgență, pentru îndeplinirea defectuoasă a obligațiilor de serviciu.

Prin Ordinul de Prefect nr. 114 din 2 aprilie 2020, a fost numit în funcția de manager al Spitalului Clinic Județean Mureș, pe perioada stării de urgență, domnul dr. Porav-Hodade Daniel, medic urolog în cadrul Clinicii de Urologie a SCJ Mureș.

„Pentru a răspunde eficient și rapid în lupta cu Covid-19, dar și pentru a fi cât mai pregătiți pentru perioada imediat următoare, este nevoie de oameni care să înțeleagă gravitatea situației și care să fie în permanență cu gândul la sănătatea mureșenilor. Având în vedere întârzierile și tergiversările amenajării spațiilor destinate tratamentului bolnavilor infectați, lipsa gestionării repartiției cadrelor medicale și absența măsurilor de asigurare a echipamentelor și materialelor de protecție a cadrelor medicale, am luat decizia suspendării din funcție a domnului doctor Gîrbovan pe perioada stării de urgență", a spus Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

Lasă un comentariu