MUNICIPIUL TÂRGU-MUREȘ SPRIJINĂ GRUPUL “BUSINESS MUREȘ 2020”

Distribuie pe:

Primăria Târgu-Mureș sprijină inițiativa oamenilor de afaceri mureșeni, care s-au reunit pe rețelele de socializare în grupul Business Mureș 2020, grup creat pentru sprijinirea mediului de afaceri, în aceste momente dificile, în care, deși despărțiți, oamenii de afaceri au lăsat concurența și orgoliile la o parte și au decis să ajute persoanele mai puțin norocoase. Ca urmare, zilnic, restaurantele care nu și-au suspendat activitatea vor dona zeci de porții de mâncare, care vor ajunge pe mesele celor nevoiași, prin Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Târgu-Mureș, informează reprezentanții municipalității.

De asemenea, proprietarii magazinelor, producătorii mureșeni care doresc să sprijine comunitatea din Târgu-Mureș, categoriile defavorizate, vârstnicii aflați în nevoie, pot dona cu încredere produse alimentare sau nealimentare, care vor ajunge acolo unde trebuie.

Primăria Târgu-Mureș mulțumește tuturor celor care, în aceste zile, s-au întors spre semenii lor și invită oamenii de afaceri mureșeni să se alăture inițiativei Business Mureș 2020.)

Lasă un comentariu