FAPTE BUNE! COMPANIA ARCTIC DONEAZĂ ELECTROCASNICE CADRELOR MEDICALE

Distribuie pe:

Compania Arctic, cunoscut producător de electrocasnice, a anunțat că va continua să sprijine efortul echipelor medicale în lupta împotriva crizei generate de coronavirus și donează produse electrocasnice Beko, în valoare de piață de 1,4 milioane lei, pentru cadrele medicale și pentru spitalele din România.

“Donația face parte dintr-o campanie amplă derulată de brandul Beko, la nivel global, care susține echipele de medici în eforturile lor pentru prevenirea și controlul răspândirii coronavirusului.

Alocarea produselor se face în parteneriat cu Federația Solidaritatea Sanitară din România, Crucea Roșie Română și Asociația Zi de Bine, pentru a acoperi nevoile cât mai multor spitale și cât mai multor comunități.

Prin distribuirea a peste 1.150 de electrocasnice Beko (frigidere, mașini de spălat, uscătoare, cuptoare cu microunde, filtre de cafea, fierbătoare), compania Arctic contribuie la dotarea a peste 90 de spitale și servicii de ambulanță, cu produse necesare personalului medical și pacienților, în lupta cu acest virus.

Transportul produselor s-a făcut în condiții depline de siguranță, folosindu-se mașini igienizate, iar șoferii care au operat aceste transporturi au fost echipați, la rândul lor, cu mănuși și măști de protecție, pe toată durata acestei acțiuni.

Credem în solidaritate și responsabilitate, de aceea, în aceste momente imprevizibile, este important să acționăm imediat și să ajutăm comunitatea din care facem parte. Așa cum, la nivel global, Beko este partenerul principal al unuia dintre cele mai îndrăgite cluburi de fotbal, FC Barcelona, în România susținem cea mai mare echipă de eroi, aceea formată din cadrele medicale care, zilnic, își depășesc limitele în munca pe care o îndeplinesc.

Gândurile noastre se îndreaptă către toți cei care duc această luptă, către personalul medical și către cei din instituțiile statului care se străduiesc să aibă grijă de noi”, precizează compania Arctic, într-un comunicat de presă.

Lasă un comentariu