COMUNICAT DE PRESĂ

Distribuie pe:

La invitația prefectului județului Mureș, Mara Togănel, începând de ieri, 7 aprilie, domnul general de brigadă (în rezervă) Dorin Oltean s-a alăturat echipei de coordonare a acțiunilor de luptă împotriva răspândirii Covid-19 în județul Mureș.

“Este o perioadă în care munca în echipă contribuie decisiv la succesul misiunii de limitare a răspândirii infecției cu Coronavirus. Invitația doamnei prefect mă responsabilizează, iar alături de această echipă, împreună cu domnul doctor Cristian Boeriu, vom face tot ceea ce ne stă în putere pentru a gestiona cât mai eficient perioada grea prin care trecem”, a afirmat generalul de brigadă (r) Dorin Oltean.

Domnul Dorin Oltean va îndeplini funcția de consilier în domeniul coordonării integrate a instituțiilor din sistemul național de apărare, ordine publică și securitate națională al prefectului, poziția sa în cadrul Instituției Prefectului-Județul Mureș fiind una neremunerată. De numele domnului general de brigadă se leagă 34 de ani de experiență în situații de urgență și mii de misiuni de salvare a vieților omenești.

“În vremuri grele, este important să ne unim forțele cu oameni care au o experiență bogată în cariera profesională pentru a ne asigura că facem tot ce e posibil în scopul protejării sănătății mureșenilor. Îi mulțumesc domnului general pentru răspunsul afirmativ dat invitației mele și cred că va completa foarte bine echipa care, în acest moment, este la datorie în lupta cu un dușman nevăzut și extrem de agresiv.

Am încredere că împreună vom reuși să depășim această perioadă”, a spus Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

Lasă un comentariu