ÎN TIMPUL UNUI INCENDIU, BIBLIA ȘI TRICOLORUL AU FOST OCOLITE DE FLĂCĂRI

Vineri, 3 aprilie 2020, pompierii arădeni au fost chemați să stingă un incendiu izbucnit la o biserică, iar după ce și-au îndeplinit misiunea au observat că, în altar, o biblie și un semn de carte înfățișând tricolorul nu au fost afectate de focul puternic.

Despre această stranie întâmplare, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa oficială de Facebook: “Nu au ars nici Biblia, nici Tricolorul... În viață ni se întâmplă lucruri care nu au o explicație și care ne dau de gândit. Printr-o astfel de întâmplare au trecut pompierii arădeni care, în această după-amiază, au intervenit pentru stingerea unui incendiu la Biserica Ortodoxă din Gai.

Pompierii au forțat ușa, iar după pătrunderea în interior au constatat că focul se manifesta în apropierea altarului. După o intervenție de aproximativ o oră, incendiul a fost stins. Ca la finalul oricărui incendiu, pompierii au început să caute elementele care au condus la izbucnirea focului, pentru a stabili cauza probabilă.

Pe una dintre mese, pe care se aflau mai multe obiecte, era o Biblie, iar în interiorul ei un Tricolor. Chiar dacă tot ce se afla pe masă era puternic afectat de incendiu, atât Biblia, cât și Tricolorul au scăpat ca prin minune! Întotdeauna există speranță!”.

 

Lasă un comentariu