DR. DORIN FLOREA, PRIMARUL MUNICIPIULUI TÂRGU-MUREȘ: „VĂ RECOMAND SĂ EVITAȚI ZONELE DIN CARTIERUL UNIRII ȘI MUREȘENI SAT!"

Distribuie pe:

Dragi târgumureșeni, știu că urmează o perioadă dificilă pentru toți credincioșii, acum în preajma sărbătorilor pascale, având în vedere măsurile luate pentru combaterea răspândirii coronavirusului. E bine să se înțeleagă că regulile trebuie respectate cu strictețe și cred că nu e cazul ca lumea să dea buzna în supermarketuri sau la întâlniri cu familiile și prietenii. Rog bisericile să respecte recomandările și să se adreseze credincioșilor prin intermediul online-ului, să transmită credincioșilor că vor fi la fel de aproape de Dumnezeu și de acasă, nu trebuie să se expună, în condițiile existente.

De asemenea, rog forțele de ordine să ia în continuare toate măsurile legale atunci când persoanele nu respectă carantina, izolarea sau regulile impuse de circulație în această perioadă! Fără căruțe pe stradă, fără cerșetori pe străzi și în cartiere, fără scormonitori în ghene!

Știu că pentru echipajele de ordine și liniște publică este o perioadă grea și, pentru a nu scăpa lucrurile de sub control, le recomand să aplice legea cu fermitate!

În finalul acestui mesaj, vă recomand tuturor să evitați zonele din cartierul Unirii și Mureșeni sat, unde numărul persoanelor infectate cu coronavirus a crescut alarmant în ultimele zile.

Lasă un comentariu