SE „NAȘTE" O „LUME NOUĂ"!

Distribuie pe:

„Fie că ne place, fie că nu", declara, la 17.10.2019, ministrul de externe Ramona Mănescu, „o nouă ordine globală este pe punctul de a veni!". Noutatea nu era însă globalizarea în sine, despre care ne vorbiseră cu trei decenii în urmă președinții Bush și Gorbaciov, ci faptul că ministresa noastră ne dezvăluia „fără perdea", în graba „zeilor dominanți" ai Olimpului, cum iată, stimați români, ne vom confrunta în curând, împlinindu-se „scenariile" scriitorului englez Orwell („1984") și filmului american „CONTAGION" (2011), cu un eveniment major, galactic, care să însemne resetarea globală și instaurarea GUVERNULUI MONDIAL!

Și așa ne-am pomenit, la puțin timp după avertismentul său, cu o pandemie globală în urma căreia, ce să vezi!, se închid orașe și țări, se prăbușesc economii naționale, se „arestează la domiciliu" mai mult de jumătate din omenire, se lucrează psihologic la o gândire colectivă fără de Dumnezeu, iar Washingtonul și Moscova (aparent ostile) se întrec în a lua măsuri prohibitive!

Ca acest „meniu" să fie complet, ni s-a servit și „cireașa de pe tort": ex-premierul britanic G.BROWN și artizanul politicii externe americane (postbelice) H. KISSINGER ne oferă ca „soluție", bazată pe desființarea statelor naționale, formarea „salvatorului" GUVERN MONDIAL! Păi, să nu fi fost „pe fază" R. Mănescu atunci când, cu sarcasm fatalist, ne atenționa, fie că ne place, fie că nu, despre faptul că vom ajunge să fim conduși de niște globaliști „iluminați" (nepăsători că „noii sclavi", peste noapte, au devenit: șomeri, disperați, depersonalizați, subnutriți, sinucigași, monitorizați, cobai etc.)?

 

Lasă un comentariu