ÎN IZOLARE LA DOMICILIU, CUPLURILE SE CEARTĂ, DAR NU AU CURAJUL SĂ SE DESPARTĂ...

În această perioadă de izolare la domiciliu, cuplurile sunt obligate să își reevalueze calitatea relației, dar partenerii, în ciuda frustrărilor acumulate, sunt confuzi, temători și indeciși să ia o decizie.

Explicația vine de la astrologica.ro, care ne dezvăluie motivul pentru care nu ne putem despărți, în funcție de zodia în care ne-am născut.

Berbec - Vrei clarificări. Nu vei nega că relația se află pe butuci, dar, de asemenea, nu îți vei lăsa partenerul să plece fără să aveți o discuție. Totuși, nu te enerva! Discuția ar putea degenera, așadar fii pregătit să o închei atunci când simți că se îndreaptă într-acolo. Și, dacă problema e una care poate fi rezolvată unindu-vă forțele, cu atât mai bine. Dar, nu te despărți până nu spui ceea ce trebuie să spui și fără să auzi ce are și partenerul tău de spus.

Taur - Ai investit prea mult timp și efort în această relație. Nu contează dacă sunteți împreună de trei luni, de trei ani sau de...trei decenii, tu nu renunți așa ușor. Poți plânge nopți întregi sau să te cerți, dar pentru tine e mai bine așa decât să fii singur. Știi că relațiile nu pot fi perfecte, dar, cu siguranță, nu va avea loc o despărțire atât timp cât mai ai o mulțime de lucruri de oferit.

Gemeni - Nu creezi legături profunde cu nimeni, dar cu partenerul, da! Cum poți să arunci la gunoi o conexiune de genul acesta, când știi că se întâmplă atât de rar? Ești unul dintre acei oameni care își caută fratele geamăn și atunci când crezi că l-ai găsit, nu te vei grăbi să te desparți de el fără să lupți să salvezi ceva.

Rac - Îți arăți latura vulnerabilă. Dar, odată ce se întâmplă acest lucru, este pentru totdeauna. Nu te grăbești să pui punct unei relații, pentru că încă mai simți o legătură emoțională profundă cu partenerul tău. Există momente în care realizezi că relația s-a terminat, dar când te trezești gândindu-te la el și făcându-ți griji pentru el, crezi că nu s-a terminat de tot.

Leu - Când iubești, iubești cu patos. Dragostea face parte din tine și îți este greu să renunți la ea prea ușor. Îți place să crezi că ești destul de deștept când vine vorba de a alege ce este cel mai bine pentru tine și nu ești unul care să ia decizii impulsive. Dacă eziți, înseamnă că încă nu știi ce vrei.

Fecioară - Nu stai într-o relație dacă ești nefericit. Mai degrabă, ai prefera să te desparți decât să rămâi cu cineva de care nu ești sigur. Dar, gândul de a te despărți de partener te neliniștește, nu te eliberează. Nu ești pregătit să te desparți dacă încă vezi un viitor alături de el. Însă, dacă te gândești la cum va fi viața voastră peste un an, habar nu ai.

Balanță - Nu suporți o relație plictisitoare. Încerci să menții viu romantismul, dar nu depinde doar de tine. Lucrul care te sperie mai mult decât o relație monotonă este, totuși, să pierzi pe cineva de care îți pasă cu adevărat, chiar dacă lucrurile nu stau excelent între voi în acest moment. Nu ești sigur că despărțirea este ceea ce trebuie să se întâmple, deoarece simți fluturi în stomac ori de câte ori sunteți împreună.

Scorpion - Iubești profund și te implici total. Să te desparți impulsiv, fără să analizezi bine toată situația, nu este ceva ce te caracterizează. Motivul pentru care nu poți să te desparți de partener atât de ușor este pentru că el a văzut cele mai vulnerabile părți din tine. Simplul gând că trebuie să o faci din nou cu altcineva și să găsești pe cineva care să te accepte pentru cine ești, te îngrozește.

Săgetător - Crezi că ai găsit tot ce ți-ai dorit vreodată. Independența, umorul, o legătură profundă sunt bucuria ta de a trăi. Îți faci griji că nu vei mai găsi pe cineva care să îți poată oferi toate acestea, de aceea nu ești prea sigur că poți renunța.

Capricorn - Cauți persoana alături de care să trăiești tot restul vieții. Persoana cu care ești în prezent ar putea fi acea persoană, deci despărțirea nu este încă o opțiune. Nu ești pregătit să te desparți, deoarece relația ta este o investiție. Bună sau rea, te implici 100% în ea.

Vărsător - Nu ești încă pregătit să renunți la speranță. Motivul pentru care nu poți să te desparți este că partenerul este cel mai bun prieten al tău. Nu doar că despărțirea ar însemna că pierzi iubirea lui, ci și prietenia.

Pești - Partenerul ideal este cel care te înțelege. Desigur, ca un romantic incurabil ce ești, simți că ai găsit ce căutai în aproape toți cei cu care te-ai întâlnit. Nu îți place să renunți la oameni, chiar dacă lucrurile stau prost. Motivul pentru care nu ești gata să spui stop este că partenerul este capabil să iubească acea parte din tine pe care tu încă înveți să o iubești.

 

Lasă un comentariu