DR. DORIN FLOREA, PRIMARUL MUNICIPIULUI TÂRGU-MUREȘ: PERICOLUL LA CARE VOR FI EXPUȘI ELEVII ȘI CADRELE DIDACTICE VA FI INFINIT MAI MARE

Distribuie pe:

Am înțeles că, cei care guvernează România la ora actuală, se gândesc să cheme elevii la școală după data de 15 mai. Dacă se va lua această decizie, eu cred că pericolul la care vor fi expuși elevii și cadrele didactice va fi infinit mai mare decât dacă s-ar considera anul școlar încheiat. Din punct de vedere administrativ, unitățile de învățământ sunt pregătite pentru reînceperea activității educaționale, dar cred că pentru copii, profesori și pentru familiile acestora ar fi un risc uriaș, având în vedere ușurința cu care se răspândește coronavirusul.
Nu văd rostul ca pentru o lună de zile (15 mai-15 iunie) elevii să fie chemați la cursuri și să fie astfel expuși riscului de îmbolnăvire. Propun ca toate mediile să fie încheiate în baza unor teste ce pot fi susținute în mediul electronic, iar pe parcursul anului școlar următor, elevii să recupereze pe cât posibil materiile de bază.

Lasă un comentariu