SERGIU LUNG, EXPERTUL ÎN FOTBAL VIRTUAL AL AFC VULTURII TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

Sergiu Lung, unul dintre componenții echipei de fotbal virtual, reprezentantă a județului Mureș, AFC Vulturii Târgu-Mureș, a acceptat provocarea noastră de a ne răspunde la un interviu cu și despre fotbalul din iarbă și cel virtual. Iată și ce am reușit să aflăm din acest schimb de pase în interviul realizat! AFC Vulturii Târgu-Mureș participă la un prestigios turneu de fotbal virtual denumit “SuperCupa #Stămacasă”, organizat sub egida Federației Române de Fotbal Virtual și care se va desfășura în perioada 21.04-10.05. a.c. În urma tragerii la sorți, desfășurată luni, 20 aprilie, avându-i ca invitați pe titratul fotbalist Ilie Dumitrescu și luptătorul Cătălin Moroșanu, sorții  i-au repartizat pe târgumureșenii de la AFC Vulturii într-o grupă cu echipele Moșiștea Ulmu, Petrolul Ploiești și Academica Clinceni. După două etape, târgumureșenii au înregistrat rezultatele: Vulturii - Moșiștea Ulmu 3-2 și Vulturii - Petrolul Ploiești 0-2. Următorul meci, Vulturii îl vor susține miercuri, 29 aprilie, cu începere de la ora 23:30, contra echipei Academica Clinceni, meciul fiind transmis de către postul de televiziune PRO X.

Reporter: Bun găsit! Pentru început ne poți oferi câteva detalii despre tine?

Sergiu Lung: Bună ziua! Numele meu este Lung Sergiu, am 36 ani, iar de profesie sunt inginer la o companie în Târgu-Mureș.

Reporter: Cum a început pasiunea ta pentru fotbalul virtual și implicit cea pentru fotbalul din iarbă?

Sergiu Lung: Fotbalul în iarbă l-am început de la vârsta de 14 ani atunci când mi-am început junioratul la echipa ACS Mureșul Luduș, unde am promovat foarte repede la echipa mare la care am pus umărul pentru promovarea acesteia în Liga a 3-a. Apoi a urmat o perioadă urâtă în ceea ce privește fotbalul și am fost nevoit să fac o pauză de aproape 5 ani, din cauza unor probleme medicale. Pasiunea pentru fotbal însă am păstrat-o și cu ambiție am reușit să revin în liga a 4-a, unde am îmbrăcat până la această vârstă tricoul unor echipe precum Mureșul Cuci și Gaz Metan Târgu-Mureș. Pasiunea pentru fotbalul virtual o am de peste 20 de ani, încep de la începuturile jocului FIFA, fiindcă îmi aduc aminte că am început cu FIFA98.

Reporter: Ce așteptări ai de la această competiție?

Sergiu Lung: În această competiție eu sper, în primul rând, să ne distrăm și astfel să uităm de barierele sociale impuse de situația actuală din lume. Apoi, desigur, mi-aș dori să facem o figură frumoasă și să ajungem în etapele superioare ale competiției și, de ce nu, chiar să o câștigăm.

Reporter: În contextul social actual, cum îți păstrezi adrenalina pentru fotbal?

Sergiu Lung: Adrenalina pentru fotbal mi-o păstrez jucând acest superb joc și din când în când îmi place să rememorez meciurile și rezultatele mari obținute de naționala mare de fotbal a României, urmărind videoclipuri pe youtube și rețelele de socializare.

Reporter: În încheiere, ai avea un mesaj pentru cei dragi, familie, prieteni sau chiar suporteri?

Sergiu Lung: Le urez tuturor multă sănătate și să se protejeze. Doresc să le transmit suporterilor că eu și băieții din cadrul AFC Vulturii Târgu-Mureș ne vom da toată silința să facem o figură frumoasă și să nu îi dezamăgim. Hai Vulturii!

 

Lasă un comentariu