“DIN VORBĂ-N VORBĂ” CU LOREDANA DASCĂLU, LIVE - HAIDEȚI LA POVEȘTI CU O ACTRIȚĂ A COMPANIEI “LIVIU REBREANU”

Distribuie pe:

Izolarea fizică stârnește sentimente acute de dor, iar nostalgia după freamătul sălilor de teatru, pline, nu sunt de natură să ne bine dispună. Dacă nu puteți ajunge la actorii voștri preferați, vi-i aducem noi la domiciliu, în vervă și cu chef de vorbă.

Vă dăm întâlnire în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, pe pagina de Facebook a Companiei “Liviu Rebreanu” a Teatrului Național Târgu-Mureș, cu un actor sau o actriță care vă vor spune povești cu miez și haz despre câte-n lună și în stele și, bineînțeles, vă vor răspunde întrebărilor pe care le veți putea adresa prin intermediul mesajelor.

În cadrul celui de-al cincilea episod al emisiunii live online “Din vorbă-n vorbă”, Loredana Dascălu vă va ține companie și vă oferă toate motivele să vă bucurați: are o fire jovială și sociabilă, e tonică, e pasionată de literatură și muzică, iubește animalele și se implică în tot ceea ce face cu multă pasiune. Nu în ultimul rând, Loredanei Dascălu îi place să răspundă la întrebări cu schepsis, prin urmare, le așteaptă pe ale dumneavoastră.

Vă așteptăm sâmbătă, 2 mai, de la ora 20.00, pe pagina de Facebook a Companiei “Liviu Rebreanu” (https://www.facebook.com/tntgm/).

“Din vorbă-n vorbă”, depășim carantina cu voie bună și energie pozitivă.

Lasă un comentariu