“MASĂ CALDĂ NEVOIAȘILOR”

Distribuie pe:

Orașul nostru se confruntă cu dificultăți extraordinare. Pentru mulți, măsurile epidemiologice, interdicția de a ieși din casă, încetarea temporară a muncii și dispariția muncii sezoniere provoacă dificultăți insurmontabile în acest moment de încercare pentru noi toți. Sunt din ce în ce mai mulți cei care nu știu ce vor pune pe masă mâine. Nu numai infecția virală, ci și deficitul alimentar pune în pericol vârstnicii și copiii, deopotrivă. Aceste situații dificile pot fi atenuate și gestionate având grijă unii de alții, respectiv prin organizare și sprijin comunitar. Asociația “Divers”, împreună cu Fundația Transilvană Alpha și rețeaua de voluntari Covid-Aid, oferă mese calde gratuite celor mai defavorizați, prin intermediul programului “Masă caldă nevoiașilor”.

Prin evenimentul caritabil online, de 1 mai, în Târgu-Mureș artiștii locali doresc să ofere ceva frumos locuitorilor târgumureșeni, totodată să îi îndemne să doneze pentru a sprijini programul “Mâncare caldă nevoiașilor”, aici: https://divers.org.ro/asociatia-divers/donatii.

Evenimentul va fi difuzat pe Facebook, pe pagina Asociației Divers, în fiecare seară, în perioada 1-3 mai, între orele 21.00-22.00.

Puteți găsi informații actualizate despre programul “Masă caldă nevoiașilor”, aici: https://www.facebook.com/diverseMS/.

 

Lasă un comentariu