HOROSCOPUL LUNII MAI 2020

Distribuie pe:

Astrologica.ro ne dezvăluie că, odată cu debutul lunii mai, ne vom detașa complet de emoții, fie că este vorba de emoții pozitive sau negative, iar mintea noastră va fi plină de subiecte mai raționale. Vom simți nevoia de a studia tot timpul și de a acumula tot felul de informații pe care le vom transpune în practică.

Berbec - Luna aceasta nu vei acorda prea multă atenție vieții tale sentimentale, însă acest lucru va avea consecințe în viitorul apropiat. Chiar dacă ai altele pe cap, iar partenerul de viață nu este o prioritate pentru tine, ai putea măcar să nu îl faci să simtă că nu există pentru tine.

Nu vei câștiga mai mulți bani luna aceasta, însă pui bazele unor afaceri care îți vor aduce profit în viitorul apropiat. Ești foarte încântat de ceea ce va urma să se întâmple, dar încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ și să nu îți faci iluzii.

Taur - Oferi multă dragoste și primești pe măsură. Șarmul tău și atenția pe care le-o acorzi celor dragi te vor ajuta să îți clădești relații strânse și de durată. Viața ta sentimentală traversează o perioadă extrem de bună, iar dacă ești singur ai toate șansele să îți găsești perechea ideală.

Din punct de vedere financiar, nu o duci rău, însă vrei să ajungi tot mai sus și bine faci. Chiar dacă vei întâmpina unele probleme în realizarea planurilor, vei stăpâni situația cu brio.

Gemeni - Pentru tine, luna mai vine cu mai multe probleme pe plan sentimental decât de obicei. Încearcă să nu dramatizezi, pentru că nimic nu va rămâne nerezolvat. O șansă ca relația ta să revină la normal va veni abia la finalul lunii.

În schimb, această lună este bună pentru investiții, mai ales dacă ai câteva economii puse deoparte. Dacă ai în plan să îți achiziționezi obiecte scumpe, nu ezita să asculți de sfatul celor din familie sau, poate, chiar să le accepți ajutorul.

Rac - În această lună, astrele te vor scoate din cele mai grele încurcături. E posibil ca, dacă ești angajat într-o relație amoroasă complicată, să se producă o schimbare majoră, chiar dacă vei fi nevoit să iei o decizie contra voinței tale.

Prima săptămână a lunii mai îți va aduce bonusuri financiare neașteptate, dar va trebui să fii chibzuit, pentru că nu o să ai acest noroc la nesfârșit. Este o perioadă bună pentru afaceri și pentru colaborări cu persoanele în care ai încredere.

Leu - Poți obține tot ce îți dorești de la partenerul tău în această lună, îl cucerești dintr-o privire și va fi la picioarele tale. În situația în care ești singur, șarmul te va ajuta să îi atragi atenția acelei persoane pe care ai pus ochii de multă vreme.

Luna mai este excelentă și din punct de vedere financiar. Ai succes în afaceri și vei obține rezultate bune mai repede decât credeai. Atunci când te vezi în bani, încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ și să nu arunci cu ei în stânga și în dreapta.

Fecioară - Relația ta amoroasă va fi supusă unui test luna aceasta, însă rezultatul va fi unul extrem de bun. Și tu, și partenerul tău realizați că împreună sunteți puternici, ceea ce vă va determina să vă gândiți serios la viitor.

În această lună nu vei avea parte de câștiguri mari, însă nici nu vei fi ocolit de ele. Vestea bună este că se anunță schimbări benefice ale situației tale financiare, datorită eforturilor pe care le depui. Chiar dacă nu vei obține banii la care sperai, ai șansa de a călători gratis.

Balanță - Imprevizibilul este la el acasă în această lună și vei avea parte atât de lucruri bune, cât și mai puțin bune. O veche iubire poate reapărea în viața ta și te poate face să suferi la fel de mult ca și în trecut. Amintirile, ura și frustrarea vor pune stăpânire pe tine și îți vor strica liniștea.

Pe de altă parte, te organizezi foarte bine cu banii și se întrevăd șanse noi de câștig. Ești pus pe economii, indiferent de bonusurile pe care le primești și acționezi responsabil când vine vorba de buget. Orice achiziție pe care o vei face luna aceasta va fi după multă analiză.

Scorpion - Te vei concentra mai mult pe dragoste în această lună și vei reuși până la urmă să obții ceea ce îți dorești. E posibil să vrei ca partenerul tău de viață să fie altfel, dar schimbarea se poate produce doar dacă lucrezi la acest aspect. Însă, nu îți irosi timpul dacă vezi că nu ai cu cine.

Nu o duci rău cu banii luna aceasta, însă te vei descurca cu ce ai câștigat până acum, pentru că nu vei obține mai mult. Dacă vrei cu tot dinadinsul să pui banii pe primul loc, vei fi nevoit să renunți la celelalte planuri ale vieții tale.

Săgetător - Vei reuși luna aceasta să aduci echilibrul în viața ta și să îmbini cu brio utilul cu plăcutul. Dacă ești singur, ai toate șansele ca datorită unor drumuri sau evenimente la care ești nevoit să participi să găsești persoana visurilor tale.

Luna mai va fi una de succes financiar dacă muncești cu determinare. Se anunță vești bune pentru tine, șansele de a ți se face o ofertă de excepție fiind foarte mari. Dacă se pune problema schimbării locului de muncă, gândește-te de două ori înainte de a lua o decizie.

Capricorn - Dragostea învinge, aceasta este concluzia la care vei ajunge luna aceasta. Tu și partenerul de viață veți întâmpina o mulțime de piedici, însă planurile voastre nu pot fi stricate, indiferent cât de mult ar încerca unii. Nu lăsa bârfele să te afecteze și acordă-i încredere deplină partenerului tău.

Fii atent, nu te încrede în promisiuni luna aceasta, altfel riști să pierzi sume importante de bani. Chiar dacă ești tentat să acționezi impulsiv, ai face bine să te gândești de două ori înainte, nu risca.

Vărsător - Te vei înțelege bine cu toată lumea în această perioadă, însă mai ales cu partenerul tău. Ești pus pe distracție și ești mai hotărât decât oricând să îi oferi partenerului de viață exact ceea ce are nevoie. Curajul și inițiativa de a încerca lucruri noi, atât pe plan social, cât și în dormitor vor juca un rol extrem de important.

Luna aceasta vei fi tentat să faci unele investiții, lucru care nu te caracterizează deloc. Din când în când, este bine să riști, mai ales atunci când știi că nu ai prea multe de pierdut. Indiferent de deciziile pe care le iei, acționează de unul singur.

Pești - Rezolvarea unor neplăceri mai vechi între tine și partenerul de viață va fi tot mai posibilă în această lună. Astrele sunt de partea ta și te ajută la detensionarea atmosferei din sânul familiei, fără să depui prea mari eforturi, însă este foarte important să comunici mai mult și mai deschis.

Nu se anunță schimbări majore pe plan financiar luna aceasta, însă dacă știi pe lângă cine să te dai, poți obține mai mult. Este o perioadă bună pentru negocieri, dar ai grijă să rămâi corect și să obții totul prin forțe proprii.

 

Lasă un comentariu