SITUAȚIA CADRELOR MEDICALE INFECTATE CU COVID-19

Distribuie pe:

De la începutul pandemiei de coronavirus și până în data de 30 aprilie 2020, un număr de 76 de cadre medicale au fost declarate pozitiv cu COVID-19, iar 13 dintre acestea sunt deja vindecate și externate.

Într-unul dintre cele 76 de cazuri, evoluția a fost nefavorabilă, soldându-se cu deces (brancardier Spitalul Clinic Județean Mureș).

Dintre cele 76 cadre medicale, 35 sunt angajate ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș (dintre aceștia 21 sunt de la UPU SMURD și 14 pe celelalte secții), 28 de cadre medicale angajate ale Spitalului Clinic Județean Mureș (dintre aceștia 19 sunt de la ATI, 6 de la Secția Boli Infecțioase I și 3 de pe alte secții), 9 sunt angajate ale Spitalului Municipal Sighișoara, un medic de familie, un medic al unei unități medicale private din Târgu-Mureș, un medic stomatolog și un asistent de farmacie de la o farmacie privată.

Cadrele medicale, care în acest moment sunt confirmate pozitiv COVID-19, sunt internate în cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș, Secția Clinică Boli Infecțioase.

În acest moment, starea de sănătate a tuturor cadrelor medicale internate este una bună.

Lasă un comentariu