6 MAI - ZIUA TEATRULUI DRAMATURGILOR ROMÂNI - LA MULȚI ANI!

Distribuie pe:

În urmă cu doi ani, cu sprijinul Primăriei Capitalei, pe scena bucureșteană a apărut un nou teatru: Teatrul Dramaturgilor Români, director Marius Bodochi, instituție care a cucerit rapid inimile iubitorilor genului și care, miercuri, 6 mai, își va sărbători Ziua nașterii.

Apariția T.D.R. în peisajul cultural bucureștean oferă publicului larg ocazia de a (re)descoperi o dramaturgie bogată și diversă, conectată la realitatea de azi. Au fost și sunt aduse pe scenă texte ale autorilor reprezentativi contemporani, dar și din a doua parte a secolului XX.

Spectacolele TDR sunt supratitrate în limba engleză, oferindu-se astfel și străinilor aflați în București ocazia de a descoperi dramaturgia românească.

Alături de spectatori, de artiștii colaboratori, de membrii echipei tehnice și ai echipei administrative, TDR a demonstrat că “teatrul este despre oameni, cu emoțiile, năzuințele și contradicțiile lor, o poveste pentru noi toți, individual, dar mai ales împreună”.

“Deși este prima aniversare pe care o petrecem departe de normalitate (n.n. - online), ne-am gândit să ne reamintim de cele mai frumoase momente pe care le-am petrecut, fotoliu lângă fotoliu, în două săli mici și cochete, pe Calea Griviței 64-66”.

La mulți ani, T.D.R.! Viață lungă și aplauze nenumărate!

 

Lasă un comentariu