MASĂ CALDĂ PENTRU NEVOIAȘI

Distribuie pe:

În perioada 3-30 aprilie au fost livrate, la 99 de familii, un total de 1.897 de porții de ciorbe cu pâine, iar, în fiecare vineri felul doi, de către 6 voluntari (COVID-AID TgM și Salvamont).Beneficiarii programului “Masă caldă nevoiașilor” au fost până în prezent 184 de copii, 31 persoane vârstnice, 4 persoane cu dizabilități, 3 persoane fără domiciliu și 12 persoane fără loc de muncă în Târgu-Mureș, Sîngeorgiu de Mureș și Cotuș.

Mulțumim celor 52 de persoane care au donat 11.562 lei, respectiv cartofi, morcovi, mere, sfeclă și roșii, respectiv firmelor ELDI, TIMKO, Restaurantul EMMA, Therezia, Friesland, REEA, Alchemist, Loriand pentru sprijinul material, bunuri și servicii! Mâncarea caldă este preparată gratuit în bucătăria Fundației Transilvană Alpha.

În selecția celor care vor primi sprijin, au prioritate familiile fără venit, cu copii, în special cele monoparentale și vârstnicii fără venit, respectiv familiile cu copii și vârstnicii cu venituri de până la 300 lei/membru de familie. Pentru pensionari, din pensie se scad cheltuielile cu medicamentele pentru a obține suma din care se gospodărește persoana.

La numărul de telefon 0265-311727 se poate cere sprijin, respectiv, tot aici, se poate oferi sprijin. Vă rugăm să diseminați, către cei care credeți că au nevoie de sprijin, acest număr de telefon, respectiv vă rugăm să ne semnalați cazurile în care este nevoie de sprijin.

Vom continua până când vor exista alimente și/sau donații bănești care se pot face către Asociația Divers

RO52CECEB00030RON0362124 sau online https://divers.org.ro/asociatia-divers/donatii  sau https://rohelp.ro/ro/ngos/80

A crescut numărul celor care solicită sprijin și descrește din păcate volumul donațiilor, sperăm că nu vom fi nevoiți să închidem programul.

Puteți sprijini inițiativa prin comandarea unui meniu al zilei de la bucătăria Alpha la 0742-294495, care costă 14 lei/porție, dar la care poate fi adăugată o donație. Cu 5-6 lei susțineți o supă sau un fel doi pentru o persoană.

#orașulteajută

#covidaidtîrgumureș

Lasă un comentariu