SUSȚINERE MORALĂ, DUPĂ IZOLARE, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

Distribuie pe:

Fiecare dintre noi trece uneori prin deziluzii, răsturnări de situație neașteptate, crize financiare ori sentimentale și, oricât de puternici ne credem, avem nevoie de susținere pentru a depăși hopul.

Astrologica.ro ne asigură că, în luna mai, după atâta izolare, putem primi protecție și sprijin specifice, în funcție de zodia în care ne-am născut.

Berbec - Vor fi câteva momente din luna mai în care te vei simți descurajat, vei avea sentimentul că nimic nu merge și te va cuprinde teama că nu te mai poți reconecta cu lumea din afară. În astfel de momente, apelează la persoana în care ai cea mai mare încredere, fie că este o prietenă bună sau cineva care te ascultă întotdeauna. Relația cu partenerul va fi cu suișuri și coborâșuri, așa că nu vei avea sentimentul că te poți baza complet pe el.

Taur - Ai nevoie de o persoană puternică și cu spirit de convingere, care să îți îndepărteze fricile iraționale. Fie că este vorba de un terapeut sau un duhovnic, vei găsi suport pentru sufletul tău rănit în cineva cu autoritate, care te va îndruma din punct de vedere psihologic sau spiritual. Venus, protectoarea ta, este în mișcare retrogradă, așa că nu vei găsi prea mult sprijin la partener. Fie nu te înțelege, fie este la fel de confuz ca și tine, cert este că trebuie să cauți ajutor în afara relației voastre.

Gemeni - Mercur, protectorul tău, se va afla în zodia ta, așa că te vei simți destul de echilibrat și puternic. Totuși, nu vor lipsi momentele de tensiune, în special legate de serviciu, și vei avea nevoie să te retragi din când în când și să reflectezi, pentru a răspunde acestor provocări. Simți că numai tu poți avea grijă, cu adevărat, de sufletul tău. Ascultă vocea înțeleaptă a ființei tale profunde și astfel vei putea trece peste orice obstacol.

Rac - Luna mai îți va aduce destule provocări, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Relația cu partenerul este încărcată de reproșuri și conflicte, pentru că simți că nu se implică suficient și nu te protejează. La serviciu, sunt persoane cu care ai relații toxice și gradul de stres sporește, pentru că ești încărcat cu tot mai multe responsabilități. Persoana care va avea grijă de sufletul tău este cineva din familie, o soră sau poate mama ta, cu care vei avea lungi discuții vindecătoare.

Leu - Luna mai este una de incertitudini pentru tine, mai ales pe plan profesional. Nu știi dacă vor mai continua proiectele care îți aduceau cele mai importante resurse financiare și nici dacă vei putea să îți menții poziția la care ajunseseși înainte de perioada de criză. Unele colaborări pe care te bazai sunt blocate și este posibil să fii nevoit să îți cauți un nou loc de muncă sau noi surse de venit. Ai noroc că relația ta sentimentală este armonioasă și partenerul îți oferă tot sprijinul emoțional de care ai nevoie.

Fecioară - Te vei refugia mai ales în muncă, pentru a uita de problemele familiale și de lipsa de comunicare cu partenerul. Dacă ești în căutarea unei relații, vei fi dezamăgit, pentru că toate persoanele pe care le întâlnești ți se par neserioase și lipsite de profunzime. Vei găsi protecție și încurajare la o persoană pe care o admiri și care îți este un fel de mentor, fie în domeniul tău de activitate, fie într-o practică spirituală. O prietenă apropiată te va susține, de asemenea, oferindu-ți un umăr pe care să plângi și să îți descarci frustrările.

Balanță - Toată perioada de izolare și restricții te-au dezechilibrat destul de tare, mai ales că nu te-ai putut întâlni cu prietenii și ai fost nevoit să renunți la anumite tabieturi, care îți dădeau o stare de bine. S-ar putea crede că te vei bucura de relaxarea din mai, dar, în realitate, te vei simți destul de confuz și deconectat. Vei avea nevoie de o perioadă de adaptare mai mare decât credeai, iar cel care va avea grijă de sufletul tău în acest răstimp este partenerul de viață sau un prieten foarte bun.

Scorpion - Provocările se vor ține lanț în luna mai pentru tine, făcându-te să simți uneori că îți fuge pământul de sub picioare. Te vei îndoi de toate lucrurile pe care le credeai stabile în viața ta, începând cu relația cu partenerul și terminând cu poziția profesională. Chiar dacă reușești să faci față oricărei furtuni, prin forța ta interioară, vei avea nevoie, din când în când, să îți deschizi sufletul în fața cuiva. O persoană de încredere din familie va fi principalul tău confesor, un frate sau o soră, un părinte sau o altă rudă cu care ai o relație de confidență.

Săgetător - Optimismul tău este adesea un aliat suficient pentru a te scoate din cele mai dificile situații. Cu toate acestea, ai nevoie uneori de cineva care să te asculte și cu care să împarți poverile. Jupiter retrograd nu îți va mai oferi atâta protecție ca de obicei, așa că vei avea sentimentul că te urmăresc ghinionul și lipsurile. Este numai o senzație, pentru că spre sfârșitul lunii te vei redresa. Până atunci, poți plânge în brațele unui fost partener, care te va asculta și va avea grijă de sufletul tău.

Capricorn - Ești una dintre zodiile puternice, care se bazează adesea doar pe forțele proprii pentru a trece peste împrejurările grele din viață. Luna mai ți-ar putea aduce unele încercări, dat fiind că Saturn, protectorul tău, este retrograd, la fel ca și Jupiter care se află în semnul tău. Este posibil să fii nevoit să amâni anumite planuri profesionale și să apelezi la împrumuturi pentru a acoperi cheltuieli urgente. O problemă nerezolvată de multă vreme te presează, iar viața profesională nu te mai satisface. Adevărata ta ancoră este persoana iubită, care te ascultă cu răbdare și sare mereu în ajutorul tău.

Vărsător - Luna mai va fi destul de lejeră pentru tine și nu te vei confrunta cu probleme majore. Poate că singura frustrare este senzația de plafonare pe care o ai în plan profesional, dar compensezi prin creativitatea pe care o pui în anumite hobby-uri. Relația sentimentală este destul de echilibrată, chiar dacă apar uneori mici conflicte. Izolarea nu te-a afectat foarte tare, pentru că nu ai pierdut nici un moment legătura cu persoanele semnificative. Poate că ai nevoie de un prieten bun căruia să îi povestești mai mult despre speranțele și visele tale și cu care să împărtășești experiențe de viață.

Pești - În mai, vei cădea pradă destul de frecvent emoțiilor negative și impulsivității, mai ales că Marte se va afla în semnul tău în această lună. Vei simți că îți este foarte greu să te readaptezi condițiilor de muncă, dar și faptului că îți simți încă restricționată libertatea de mișcare. Visezi de ceva vreme la o vacanță, la o retragere în natură, iar, dacă aceste lucruri nu vor fi accesibile, te vei simți frustrat și depresiv. Cere ajutor partenerului tău pentru a trece peste aceste furtuni interioare, pentru că el te va ghida și îți va întări sufletul.

 

Lasă un comentariu