PERFECȚIONARE PROFESIONALĂ ONLINE GRATUITĂ

Distribuie pe:

Zilele trecute s-a încheiat primul program de formare de formatori online cu tema “Formare de formatori - Utilizarea noilor tehnologii de învățare online”, organizat de Institutul Național de Administrație, aflat în subordinea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Dintre 94 de formatori invitați, 44 și-au manifestat angajamentul de a susține, în mod gratuit, programe de perfecționare profesională online (PPP Online), în perioada 4 iunie - 28 august 2020.

Printre competențele dobândite de formatori în urma programului se numără: comunicarea online dintre organizatorii programelor de formare, formatori și cursanți; organizarea și structurarea programelor de formare în modul sincron (webinar) și asincron pe platforme online (Moodle); proiectarea și realizarea materialelor interactive precum și publicarea acestora pe platformele de formare online; desfășurarea activităților de formare în modul sincron (webinar) și asincron pe platformele de formare online; evaluarea competențelor cursanților și managementul formării online.

Pe baza acestora, fiecare formator a dezvoltat un proiect individual pentru unul din programele din Oferta de PPP Online și a publicat resurse interactive, exerciții și studii de caz și teste de evaluare a cunoștințelor, dedicate viitorilor participanți. Oferta de PPP Online, cu acces gratuit, este în curs de finalizare și va fi lansată în 18 mai, informează Serviciul Comunicare al Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Lasă un comentariu