ANGAJAȚII DE LA AZOMUREȘ, ALĂTURI DE PERSONALUL MEDICAL DIN MUNICIPIU, ÎN LUPTA CU COVID-19

Distribuie pe:

Solidari cu medicii, asistentele și infirmierele din cadrul unităților sanitare târgumureșene, care luptă, în această perioadă, pentru limitarea pandemiei, angajații Azomureș derulează campania internă de donații “Împreună pentru personalul medical din Târgu-Mureș în lupta cu COVID -19”.

Din sumele donate s-au achiziționat: măști profesionale, combinezoane, viziere, mănuși chirurgicale, dezinfectant de mâini și suprafețe, protecție pentru încălțăminte, pungi speciale pentru probele recoltate și termometre profesionale.

De aceste echipamente, atât de necesare în actuala criză sanitară, au beneficiat: Unitatea de Primiri Urgențe SMURD, Ambulatoriul de Stomatologie al Spitalului Clinic Județean Mureș și Secția de Anestezie, Terapie Intensivă Copii din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Târgu-Mureș.

La rândul său, patronatul companiei a oferit dublul valorii sumei colectate de la angajați, suplimentând, astfel, cantitățile de materiale donate.

“Angajații noștri au demonstrat că sunt solidari cu membri ai comunității care trec prin momente dificile, că sunt alături de ei și că îi sprijină”, a declarat directorul general al Azomureș, dl Harri Kiiski, mulțumindu-le, în nume personal, tuturor celor de la Azo pentru modul în care au reacționat la apelul de sprijinire a personalului din sănătate și transmițându-le, totodată, recunoștința și mulțumirile cadrelor medicale care au beneficiat de donații.

De menționat că, în paralel, mii de materiale sanitare de protecție, măști, mănuși și dezinfectanți au fost distribuite angajaților de pe platforma industrială de la Azo, pentru a-i proteja la locul de muncă.

 

Lasă un comentariu