PROIECT DESTINAT BICICLIȘTILOR DIN JUDEȚ

Distribuie pe:

Primăria Târgu-Mureș ia în calcul, săptămâna viitoare, discuții privind atât modalitățile suplimentare de deplasare în oraș, folosind bicicletele și traseele pietonale, cât și variante alternative de petrecere a timpului liber, municipalitatea având, la ora actuală, un astfel de studiu, care însumează 24 de km de traseu securizat pentru biciclete.

În plus, Târgu-Mureșul mai are un proiect destinat bicicliștilor în zona Platoului Cornești, considerată a fi un traseu de agrement.

“Am propus, de asemenea, Consiliului Județean Mureș, un proiect complex privind un traseu amplu, de cinci zile, în tot județul, care, din păcate, a fost lăsat de izbeliște. Voi relua discuția cointeresând principalele zone atrase în acest proiect: Reghin, Valea Mureșului, Sovata, Sighișoara, Târnăveni, Târgu-Mureș. Sper ca în urma acestor discuții, și atitudinea consilierilor locali să fie favorabilă în sensul unor decizii eficiente și serioase privind aprobarea acestui plan, cât și deblocarea bugetului care, din păcate, la ora actuală, ne împiedică să demarăm acest proiect”, informează dr. Dorin Florea, primarul municipiului.

Lasă un comentariu