“POLITRUCII MINIMIZEAZĂ INTERESUL FAȚĂ DE OAMENI”

Distribuie pe:

Această perioadă a fost și este încă extrem de dificilă pentru noi, toți. În timp ce unii au fost nevoiți să lupte cu acest virus direct din linia întâi, alții au fost nevoiți să renunțe la afaceri, la locurile de muncă pentru binele tuturor. Vă mulțumesc tuturor celor care ați acționat responsabil în aceste zile dificile. Populația a fost greu încercată și, din nou, a demonstrat că este mult

mai matură decât politrucii care nu au făcut altceva decât să mimeze interesul față de oameni.

În municipiul Târgu-Mureș, pe lângă măsurile necesare de combatere a coronavirusului, au continuat lucrările de amenajare și reabilitare a domeniului public.

În curând, măsurile de restricție se vor relaxa. Asta nu înseamnă că virusul trece și vă recomand să vă luați toate măsurile de protecție, să purtați măști, să păstrați distanțele recomandate în spațiile închise, iar în spațiile publice trebuie să aveți grijă cum interacționați.

Primăria Târgu-Mureș a pus la punct parcurile, Grădina Zoologică, toate zonele de agrement, astfel încât să vă puteți simți în siguranță.

Se lucrează, de asemenea, și la Podul Mureș. Am profitat de această ocazie, astfel încât să facem o serie de lucrări în perioada în care circulația rutieră nu este atât de intensă. Este o lucrare amplă și nu renunțăm la ideea de a cere Consiliului Județean Mureș să se aplece asupra proiectului podului spre cartierul Unirii. Cred că v-ați dat seama de necesitatea unui pod care ar ușura circulația cetățenilor! Primăria Târgu-Mureș nu este proprietarul terenurilor pe care s-ar putea realiza un nou pod și, din acest motiv, avem nevoie de colaborare între instituții.

Totodată, voi propune în Comitetul Local pentru Situații de Urgență ca programul de funcționare al cimitirelor să revină la normal, astfel încât târgumureșenii să poată vizita mormintele celor trecuți la cele veșnice.

Lasă un comentariu