DUPĂ LUCRĂRI SPECIFICE LA REȚEAUA DE DISTRIBUȚIE A GAZELOR NATURALE, SISTATĂ ALIMENTAREA CU APĂ PENTRU O PARTE A LOCUITORILOR DIN CORUNCA

Distribuie pe:

Zilele trecute, în timpul executării unor lucrări specifice la rețeaua de distribuție a gazelor naturale pe Calea Sighișoarei din localitatea Corunca a fost afectată o conductă de apă aflată în proximitate. „Incidentul a fost semnalat companiei de apă Aquaserv pentru a remedia conducta avariată. Pentru executarea lucrărilor, compania de apă a fost nevoită să sisteze alimentarea cu apă pentru o parte a locuitorilor din Corunca, reluarea accesului fiind făcută în aceeași zi, după finalizarea lucrărilor. Ne cerem scuze locuitorilor din Corunca pentru această situație care, potrivit informațiilor pe care le deținem la acest moment, va fi soluționată în această după-amiază", informează reprezentanții Delgaz Grid.

 Aceeași sursă precizează și că Delgaz Grid, compania de distribuție din cadrul Grupului german E.ON, operează o rețea de gaze naturale de circa 22.650 km în 20 de județe din partea de Nord și de Vest a României (Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț și Bacău) și o rețea de electricitate de peste 81.500 km în șase județe din Moldova: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui. De la intrarea pe piața locală, în anul 2005, E.ON a investit circa 1,7 miliarde de euro în principal pentru modernizarea rețelelor de gaze și electricitate și a virat către stat impozite și taxe de 2,3 miliarde de euro.

Lasă un comentariu