IMPORTANT! MEDICII VOR CONTACTA, TELEFONIC, PENSIONARII DE INVALIDITATE!

Distribuie pe:

Doamna Eugenia Neagoe, director executiv al Casei Județene de Pensii Mureș, ne informează că, începând cu data de 15 mai 2020, medicii experți ai asigurărilor sociale vor contacta, telefonic, pensionarii de invaliditate care au avut termen de revizuire în perioada stării de urgență.

“Medicii experți ai asigurărilor sociale le vor solicita acestor pensionari documentele medicale și programele de recuperare necesare revizuirii medicale.

Documentele solicitate telefonic, de către medici, vor fi trimise de către pensionarii Casei Județene de Pensii Mureș, prin serviciul poștal sau prin mijloace de comunicare electronică.

Pensionarii de invaliditate cu termen de revizuire medicală în perioada stării de urgență, care nu vor putea să fie contactați telefonic, vor primi de la Casa de Pensii Mureș o notificare, prin care li se vor solicita documentele medicale și programul recuperator necesare pentru revizuirea medicală a capacității de muncă.

Pensionarii de invaliditate care se vor prezenta la cabinetele de expertiză medicală pentru predarea documentelor medicale vor avea obligația să respecte măsurile de distanțare socială și evitarea riscului zădărnicirii combaterii bolilor transmisibile (conform Ordinului ministrului Sănătății nr. 555/2020 și Metodologiei de supraveghere a sindromului respirator acut cu noul coronavirus)”, precizează doamna Eugenia Neagoe.

Lasă un comentariu