STIMAȚI CITITORI!

Distribuie pe:

PUBLICĂ UN ANUNȚ ÎN ZIARUL CUVÂNTUL LIBER!  

Pentru publicarea de anunțuri la rubrica de mică publicitate puteți utiliza interfața online, pe pagina de web: https://content.paydemic.com/printed/RISQAAILEREYPHR6DAU4C3VZLE, prin paydemic.

Clientul intră pe pagina de internet a ziarului Cuvântul liber, la rubrica anunțuri - publică un anunț în ziarul Cuvântul liber! Scrie anunțul care dorește să apară în ziar, achită anunțul și noi îl vom publica în ediția următoare print și online a ziarului. Plata anunțurilor se face cu cardul.

ANUNȚURILE TRIMISE PÂNĂ LA ORA 14:00 APAR ÎN URMĂTORUL ZIAR! 

Pentru orice informații, ne puteți contacta la tel. 0265-26.03.17, luni-vineri, între orele 9-12. Ghișeul de mică publicitate este deschis, luni-joi, între orele 8-15, iar vineri, între orele 8-14.

CITEȘTE EDIȚIA ÎN FORMAT ELECTRONIC A ZIARULUI CUVÂNTUL LIBER!  

Cititorii interesați să citească în format electronic ediția tipărită a ziarului, o pot face la prețul de 3 lei/ediție sau abonament 35 lei/lună. Plata se va face cu cardul. https://account.paydemic.com/serial/archive/LHZHEZYTC5DHZHUIUQAHVZQQTI

NU UITAȚI SĂ VĂ REÎNNOIȚI ABONAMENTUL LA COTIDIANUL “CUVÂNTUL LIBER”! 

Prețul pe o lună este de 35 de lei pentru persoane fizice și 45 de lei pentru persoane juridice, plus 4,19 lei taxe poștale suplimentare, aplicate de Poștă. Menționăm că abonamentele se fac doar la factorii poștali și la oficiile poștale din județ.

Detalii privind abonarea la ediția pdf a ziarului la: cuvantul-liber@mures.rdsmail.ro

PENTRU ABONAȚI - Se acordă o reducere de 50% pentru un singur anunț lunar (ediție tipărită) prin prezentarea la depunerea anunțului la ghișeu a chitanței/facturii de abonament.

Reducerea se acordă doar pentru un anunț publicat în luna la care se referă abonamentul. Pentru anunțurile depuse prin paydemic nu se acordă reducere!

PUBLICITATE PENTRU COTIDIANUL “ADEVĂRUL” Redacția ziarului “Cuvântul liber” preia anunțuri de mare și mică publicitate pentru cotidianul “ADEVĂRUL”, la tarifele practicate de acesta.

FOLOSIȚI CU ÎNCREDERE SERVICIILE DE PUBLICITATE ALE COTIDIANULUI “CUVÂNTUL LIBER”!

Lasă un comentariu