LA RESTAURANT, SUB “CLOPOTE” DE PROTECȚIE!

Distribuie pe:

În contextul pandemiei de coronavirus, măsurile de siguranță sunt o provocare pentru toată lumea, însă proprietarii de restaurante sunt cu precădere interesați să găsească soluții pentru a-și reporni afacerea și a-și face clienții să se simtă în siguranță.

Cristophe Gernignon, un designer francez cu peste 20 de ani de experiență, pare că a găsit o modalitate creativă de protecție a clienților din restaurante, respectiv “Plex'Eat”, clopote XXL din plexiglass, care atârnă din tavan și le asigură clienților protecție împotriva coronavirusului, oprind particulele de salivă potențial contaminate.

Astfel, fiecare client se așează sub o vizieră largă, deschisă în spate pentru a facilita accesul și a evita senzația de sufocare. El poate să ia masa sau să bea în liniște, fără a risca să contracteze virusul prin picături de salivă de la vecinii săi de masă.

Gernignon recunoaște însă că, probabil, clienții vor fi nevoiți să vorbească puțin mai tare pentru a se face auziți.

“Mi-am imaginat, în timpul rătăcirii nocturne din aceste luni de izolare, o nouă modalitate de a primi clienții barurilor și restaurantelor. Chiar dacă sperăm să nu ajungem acolo, este mai bine să luăm în considerare alternative estetice și elegante de design care să garanteze regulile distanțării sociale.

În această concepție constructivă și inovatoare, am imaginat conceptul creativ Plex'Eat, viziere de protecție XXL din plexiglass suspendate din tavan, pentru a lua masa în siguranță completă”, a explicat Gernignon, citat de csid.ro. 

Lasă un comentariu