TRĂDĂTORII TRANSILVANIEI ȘI... COZILE DE TOPOR ROMÂNI! (II)

Distribuie pe:

Motto: “De la daci, de la romani, am primit tot ce n-aveam. Ești dator să lupți române, pentru țară, pentru neam, pentru glie, pentru grâne, pentru frunza de pe ram. Să păstrezi țara și neamul! Că sunt tot ce ai mai sfânt. Aprig să înfrunți dușmanul, când calcă al tău pământ” (Dumitru Delcă).

* “Hai să-ntindem hora mare/ Din Hotin pân' la Focșani,/ Din Tighina-n Satu Mare/ Și din Borșa-n Drăgășani.// Piară cei ce își vând țara,/ Trădători spurcați la rele,/ Să nu-i mai apuce vara,/ Ducă-se în toate cele.// Neamul nostru e în stare,/ Fără cei ce ne hulesc,/ Să aducă-ntre hotare,/ Tot pământul românesc.// Hai să fim, ce știu cu toții /De milenii, daci stăpâni,/ Să dăm jos cu trădătorii,/ Ce-au uitat a fi, români”.

Constantin Triță

***

* “Munții noștri aur poartă/ Noi cerșim din poată-n poartă.// De-am închide-a țării poartă,/ Alții ne-or cerși la poartă.// Însă hoții-s chiar din țară/ Trădători la cei de-afară!/ Doamne iartă-i! Ești în drept!/ Însă du-i hăt în deșert”.

Octavian Goga

***

* “În țara mea e onorat/ Acela care a trădat,/ Și e privit ca om cinstit/ Acel ce țara - a jefuit.// De ești cinstit în țara mea,/ Ești luat de prost și-n zeflemea.// Corupții sunt doar la putere,/ Nepedepsiți, ei fac avere.// Constat cu groază mânios/ Că-n țară toate sunt pe dos.// Sunt tot felul de “ciudați”/ De românii mei votați.// Hoți, escroci, corupți, tâlhari,/ Trădători, vânduți, șpăgari,/ Cocălari, măgari, pungași,/ Lași, penali, pușcăriași,/ Agramați, inculți, mârlani,/ Mincinoși, vulgari, tirani/ demagogi, nerușinați,/ Deghizați în democrați”.

George Butoi

***

La bustul lui Eminescu

* “S-a năruit epoca micilor balauri și începe veacul altor trădători de neam și țară. Și spinii de coroană se transformă-n lauri și iar Iuda e cu El ca-ntâia oară”.

Iurie Osoianu

* “Că suntem români, că suntem unguri, că suntem ortodocși, că suntem greco-catolici, suntem din aceeași țară - România. Trăim cu toții același destin și cei care vor doar să ne dezbine sunt adevărații trădători”.

Corneliu Coposu

***

* “Ne-au sărăcit, ca peste tot în lume,/ Un neam de trădători și de hapsâni,/ Ne-au murdărit, ca nație și neam,/ Din tot ce-a fost odată, ca români”.

Marin Bunget

***

* “Îți iert pesimismul într-un singur caz: nu când e vorba de viitorul neamului tău, căci a fi pesimist în ce privește viitorul neamului tău, însemnează-a fi trădător de neam”.

Lucian Blaga

***

* “La Londra, decorațiile sunt la locul lor, pe bocabcii unor eroi, nu - ca la noi - pe pieptul unor trădători - tekeși sau hunori”.

Nicolae Mareș

P.S. “Este inadmisibil ce se întâmplă în Parlamentul României. Oameni pe care i-ai votat, în care ți-ai pus toată speranța, în mâna cărora ai dat o Românie întreagă, au ajuns trădători, prin faptele lor. Au sărăcit o țară și s-au îmbogățit ei. Și-au luat salarii și pensii de sute de milioane de lei, pe când amărâtul de român nu știe pe unde să-și scoată cămașa. Sunt oameni care n-au ce să mânânce; sunt oameni care în unele zile lunare nu-și pot permite nici o pâine. Am văzut români, români care-și protejează teritoriul coșurilor de gunoi și uneori ajung la ceartă și bătaie pentru această supremație sumbră și rușinoasă. Dacă mai admitem astfel de fapte rușinoase pentru mileniul în care trăim, nu putem admite trădarea de neam și țară, trădarea de Transilvania, a unor parlamentari români. Acum, ei se ceartă și nu știu cine este de vină. Toți parlamentarii, de la toate partidele, timp de 30 de ani, sunteți vinovați și trădători de neam prin faptele voastre. Ați adus România la sapă de lemn; ați reușit să învrăjbiți o țară întreagă: etniile între ele, părinții, frații, prietenii între ei. Sunteți inconștienți și fără un gram de rușine. Adevărul este că și noi, aceia care vă trimitem în fruntea țării suntem de vină, după cum spunea Bolintineanu: “Cei ce poartă jugul,/ Și a trăi mai vor/ Merită să-l poarte spre rușinea lor”. Parlamentarii ardeleni sunt repetenți la istorie. Plecați la casele voastre, fiindcă sunteți o rușine pentru cei peste 2,5 milioane de eroi și martiri, care și-au vărsat sângele pentru libertatea și demnitatea rămânească, nu pentru hoțiile, trădările și îmbogățirile voastre.

Cinste parlamentarului patriot, scriitorul și poetul Pașcan Marius pentru ținuta demnă prin care apără Transilvania. Mai este un adevăr, care ne doare: tot felul de falși și vânduți așa-ziși gazetari, care tratează problema Transilvaniei cu mare ușurință, să nu spun că sunt niște iude. Cinste Transilvaniei, îl face unul dintre cei mai buni, inteligenți, curajoși, patrioți și jurnaliști, domnul Radu Banciu din Târgu-Mureș. În zilele acestea de rușine pentru întreaga țară, când ne-am simțit trădați tocmai de ai noștri, când sufletul ne-a fost plin de amar, neputință și umilință, dl Banciu și dl Pașcan ne-au dat sentimentul bucuriei de a fi români cu adevărat, urmași ai bravilor luptători pentru neam și țară. Cinste acelora care v-au dat viață; cinste acelora care v-au învățat. Vă mulțumim, și fie ca bunul Dumnezeu să vă binecuvinteze, să vă dea putere și sănătate pentru apărarea pământului, de-a pururi românesc.

 

 

Lasă un comentariu