DIN 2 IUNIE, ASOCIAȚIA CADRELOR MILITARE ÎN REZERVĂ ȘI RETRAGERE ȘI ASOCIAȚIA VETERANILOR DE RĂZBOI REIAU PROGRAMUL DE LUCRU

Distribuie pe:

Conform conducerii filialelor Mureș ale Asociației cadrelor militare în rezervă și retragere și Asociației Veteranilor de război, programul de lucru la sediul Cercului Militar Târgu-Mureș (situat în Piața Trandafirilor nr. 2), se va relua începând cu 2 iunie 2020. Astfel, Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere - marți și joi, între orele 9-12, iar Asociația Veteranilor de Război - luni, marți, miercuri și joi, între orele 9-12.

“Decizia a fost impusă pentru respectarea prevederilor Legii nr. 55 din 15 mai 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, ale Hotărârii nr. 24 din 14 mai 2020 privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel național și a măsurilor de prevenire și control al infecțiilor, în contextul situației epidemiologice generate de virusul SARS-CoV-2, dar mai ales pentru protejarea noastră, a tuturor celor care avem legătură cu cele două asociații”, preciza General-maior Gheorghe POPA, președinte. Domnia sa adăuga și că, pentru rezolvarea unor probleme urgente, care nu pot fi amânate, poate fi contactat la numărul de telefon 0741-39.18.80.

Lasă un comentariu