BIBLIOTECA MUNICIPALĂ “PETRU MAIOR” REGHIN ÎȘI REIA PROGRAMUL CU PUBLICUL

Distribuie pe:

Începând de marți, 2 iunie 2020, Biblioteca Municipală “Petru Maior” Reghin își reia programul cu publicul în intervalul orar 8.00-16.00.

Accesul publicului în bibliotecă se face doar pe intrarea principală, în limita a maxim 2 persoane, păstrând distanțarea socială de 2 m.

La intrarea în bibliotecă se va face termometrizarea noncontact a tuturor utilizatorilor. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în incinta bibliotecii.

Accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării de mască (medicală/nonmedicală) pe toată durata vizitei. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

Cititorii vor utiliza covoarele cu dezinfectant pentru încălțăminte aflate la intrare.

Cititorii își vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.

Se va efectua un triaj observațional și nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

Personalul bibliotecii va fi cel care va pune la dispoziția utilizatorilor toate unitățile de bibliotecă solicitate.

Accesul la sala de lectură este restricționat momentan. Întrucât în prezent, la Secția Împrumut carte pentru copii se află în derulare efectuarea inventarului întregului fond de carte, inventar care se face o dată la 10 ani, conform Legii bibliotecii nr. 334/2002, cu completările și modificările ulterioare, pentru moment nu se vor împrumuta cărți de la această secție, doar se vor restitui cele împrumutate de cititori. Accesul la Secția Biblionet este restricționat momentan. Pentru moment este sistată desfășurarea de activități culturale și educative, atât publice, cât și private, în incinta bibliotecii.

Pentru evitarea aglomerării, utilizatorii sunt rugați să contacteze personalul bibliotecii la numărul de telefon 0265-52.05.79 sau la e-mail bmpmreghin@yahoo.com pentru a-și rezerva cărțile dorite spre a fi împrumutate și pentru a se programa la un anumit interval orar pentru a ridica documentele solicitate.

Lasă un comentariu