ROMÂNII AU IDEI... TRĂZNITE! S-AU INVENTAT PANTOFII DE DISTANȚARE SOCIALĂ!

Distribuie pe:

Un meșter pantofar din Cluj-Napoca, văzând la televizor că multe persoane nu respectă distanțarea socială, a propus ca aceștia să fie “pedepsiți”, prin purtarea unor pantofi speciali, cu numărul... 70 plus, realizați chiar în atelierul lui.

“Pentru perioada stării de alertă, în care oamenii ar trebui să respecte o distanță socială de 1,5 - 2 metri între ei, propunem acești pantofi speciali, care costă ceva mai mult, ce-i drept, dar merită.

Am observat că, dacă mergi la farmacie, la bancă sau bancomat, la supermarket sau la diverse instituții, toți se bagă, domnule, în tine, parcă îți suflă în ureche. Nu pot (sau nu vor) și pace, să păstreze acea distanță sigură.

Astfel, mi-am zis că, dacă i-ar împiedica lungimea pantofilor să se apropie unii de ceilalți, nu ar avea încotro și ar respecta această distanță (de altfel, o măsură destul de simplă, dacă îți pasă de aproapele tău).

O astfel de pereche de pantofi de distanțare nu este ieftină, costă 500 de lei, pentru că este destul de mult de lucru. Trebuie modificate calapoadele, din două facem unul. Trebuie un alt tipar, pentru că este unicat, îți trebuie material mai mult, într-o astfel de pereche de pantofi intră aproape un metru pătrat de piele... nu e chiar așa ușor de făcut”, a declarat meșterul Grigore Lup, pentru dejeanul.ro.

Până acum, astfel de pantofi au fost comandați doar de actorii de la mai multe teatre din țară, dar realizatorul lor speră să apară comenzi și de la oameni simpli curajoși, care să îi folosească în viață de zi cu zi. (L.P.)

Lasă un comentariu