CU CĂRȚILE PE FAȚĂ!

Distribuie pe:

Motto: “Românii sunt un popor fără istorie..., destinați să piară în furtuna revoluției mondiale... Dispariția lor de pe fața pământului va fi un pas înainte”. (Fr. Engels)

“Vlahii erau un popor pașnic, binevoitor, primitiv. Acest lucru se observă și în satele lor, trăiau în case mici, dărăpănate”... Am citat din “Traseul legendelor sătmărene”, ghid turistic editat, în anii 2000, de o obscură firmă din Ungaria, care funcționează pe lângă UDMR Carei, și care, într-un limbaj agramat, conține “o mulțime de expresii jignitoare la adresa românilor. Aceștia sunt denumiți peiorativ «olah», în secțiunea scrisă în limba maghiară, respectiv «vlahi» în secțiunea scrisă în limba română, fiind caracterizați drept un «popor primitiv»“. Ghidul, mistificând grosolan Istoria românilor, a fost realizat în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013, fiind distribuit în mod gratuit în țara noastră, în peste 1.500 de exemplare. Nu este exclus ca acesta să fie distribuit și în străinătate, întrucât nu este editat doar în limbile maghiară și română, ci și în engleză și germană.

Director al Bibliotecii Centrale Universitare «Lucian Blaga» din Cluj-Napoca, prof. dr. Doru Radosav, contesta, la vremea respectivă, “atât conținutul lucrării, cât și faptul că produsul a fost editat sub sigla Uniunii Europene”, afirmând că lucrarea ar fi trebuit să facă obiectul unei interpelări în Parlamentul European. În opinia universitarului clujean, “acest tip de proiect transfrontalier reprezintă un veritabil atac la adresa românismului. Este inacceptabil ca istoria românilor să fie denaturată de o asemenea manieră, în numele transfrontalierismului. Lucrarea reprezintă «un afront» la adresa românilor”. Avea perfectă dreptate.

Ca de obicei, ai noștri mai-mari sau mai mici au tăcut mâlc, să nu tulbure sensibilitățile “discriminaților pozitiv”, a căror obrăznicie a luat un avânt fără precedent.

“Românii sunt un popor fără istorie, destinați să piară în furtuna revoluției mondiale. Ei sunt suporteri fanatici ai contrarevoluției și vor rămâne astfel până la extirparea sau pierderea caracterului lor național, la fel cum propria lor existență, în general, reprezintă prin ea însăși un protest contra unei mărețe revoluții istorice. Dispariția lor de pe fața pământului va fi un pas înainte”. (Karl Marx și Friedrich Engels, Opere complete, vol. 8, pag. 229) Oare chiar așa să fie? Așa suntem noi, poporul român? Păi, dacă suntem niște... “gunoaie”, de ce ne urăsc unii, și mai ales de atâta vreme? Nu poți urî ceva sau pe cineva lipsit de valoare, decât dacă deține vreun “ingredient” periculos ori constituie un obstacol în calea ta. Care ar fi obstacolul reprezentat de poporul român, “contrevoluționar” (a se citi contraproductiv!) și “fără istorie?” Răspunsul este cuprins în însăși “sentința” din veacul al XIX-lea, a lui Engels: “Caracterul lor (n.n. - al nostru) național”, de a cărui “extirpare sau pierdere” depinde dispariția noastră de pe fața pământului, ceea ce, pentru viitorul revoluției mondiale dorite atunci, de Engels, și cel al Federației regiunilor europene preconizate acum de Noua Ordine Mondială, ar însemna “un pas înainte”. Voilá!

“Larry Watts, unul dintre istoricii care a adus nenumărate elemente de noutate în istoria recentă a României, a evidențiat tranșant ura unor unguri și ruși la adresa românilor: «... Șovinismul antiromânesc e evident - poporul român rămânând un popor-paria mulți ani după căderea lui Ceaușescu», subliniind de unde pornește: «De la ocupanții Transilvaniei, la Engels - care cerea explicit uciderea în masă a românilor și eliminarea «popoarelor-gunoaie» (vezi citatul de mai sus) -, și de la Lenin, care a declanșat primul război al U.R.S.S. cu România și (de la Gorbaciov - n.a.) care a dirijat ultimul război al U.R.S.S., dus tot cu România, în 1989, politica agresivă sovieto-rusească se prelinge ca o dâră de sânge în istoria României. [...] În România de după '89 a existat linia gorbaciovistă, care nu a vrut intervenție militară, a fost linia G.R.U., care a fost pregătită pentru intervenția militară și paramilitară, și a fost linia K.G.B.-istă, de asemenea, pregătită pentru intervenția militară sau paramilitară. Puterea a fost acaparată

de vechii agenți sovietici înlăturați de Ceaușescu». «Adevărul este că țările din Pactul de la Varșovia au conlucrat împotriva României, încă din anii '60, și, în anii '70-'80, au continuat într-un mod foarte nociv, prin serviciile lor de informații, până în '91 [...]. În 1971, Brejnev declara: «Ceaușescu a mers prea departe». [...] Foștii «prieteni» din Pactul de la Varșovia au scos România din joc. Ei sunt, astăzi, «bunii europeni»“ (Ion Măldărescu, http://www.art-emis.ro).

“Bunii europeni” care își permit, în România, sfidări pe care nicio țară civilizată și (încă) liberă nu le-ar permite, nimănui, pe teritoriul ei. Mizeria aceea de “ghid turistic” apărut la Satu Mare nu e nici primul, nici ultimul gest de sfidare nemeșească la adresa românilor.

“Refuzul, sub pretexte puerile de primire a României în spațiul Schengen, în special al Olandei (interesată prea mult de portul Constanța), alimentat de lobby-ul maghiar, se asociază cu creșterea artificială a numărului cetățenilor cu dublă cetățenie din România. Guvernele și președinții României, în mod trădător, au acceptat ca pe teritoriul țării noastre să fie aplicată o lege budapestană, vizând acordarea cetățeniei ungare pentru anumiți cetățeni români. Ori serviciile speciale nu au sesizat aspectul (mira-m-aș), ori cârmacii României execută necondiționat, și fără să ne întrebe, comanda. Președinția, Parlamentul României și Guvernul țării ne asurzesc cu o tăcere criminală. (...) La rândul lor, viperele autohtone, slugi preaplecate și parșive ale Înaltelor Porți occidentale, execută, fără crâcnire, ad literam, ordinele primite, fie de la Uncle Sam, fie de la dictatorii bruxelieni. Toate, în detrimentul poporului român. După ce au anihilat forța de reacție a Armatei, agresorii mușcă lacom din trupul țării, conștienți de starea de neputință în care ne-au adus. Panglicile cu care România a fost îmbrobodită vreme de mai bine de douăzeci de ani aduc tare mult cu mărgelele cu care coloniștii i-au amăgit pe papuașii din Noua Guinee. De aici și până la aberanta afirmație «Distrugerea României este o cauză nobilă», nu-i decât un pas. (...) Urmările acordului, nedeclarat oficial, dar ușor sesizabil, Merkel-Putin se doresc o versiune actualizată a Pactului Hitler-Stalin. La fel ca în urmă cu 74 de ani, consecințele le suportă tot românii. În acest context, un obscur scârța-scârța pe hârtie transnistreană și-a permis să afirme că România ar trebui să dispară ca stat. Deși «perla» xenofobului suna dezacordat, ea nu constituia decât ecoul deciziilor dictatorilor de la Bruxelles, care deciseseră ele că, în 2013, se va realiza «distrugerea statelor naționale și transformarea Uniunii Europene într-o “federație de regiuni”, astfel încât elitele naționale să nu mai poată opune rezistență centrului decizional aflat, undeva, pe axa Bruxelles-Berlin».

Dictatul de la Bruxelles nu este altceva decât versiunea clonă a Diktatului de la Viena, iar mult trâmbițata modificare a Constituției României ar fi Calul Troian prin care «regionalizarea», inclusiv cea pe criterii etnice, ar instaura dictatura și controlul absolut al New World Order (Noua Ordine Mondială), în spatele căreia se află entități naționale și supranaționale deosebit de influente. Mișcările separatiste din țările occidentale, precum Spania, Marea Britanie, Italia, Franța, Scoția etc. au fost listate în planurile Comisiei Europene de «regionalizare-federalizare» a tuturor statelor-membre și creare a Federației europene S.U.E. (Statele Unite ale Europei) sub copita N.W.O.” (Alexandru Moraru, “Război total împotriva României”).

Nimic nou sub soare! La începutul lunii decembrie 1989 - sunt sigură că vă amintiți -, Nicolae Ceaușescu primise un raport despre discuțiile de la Malta dintre cele două mari super-puteri de la acea vreme, Statele Unite și URSS. Raportul vorbea despre “un nou echilibru pe continentul european”, o “redefinire a sferelor de influență” și avea la bază lucrarea lui George Demko și William Wood, “Recompunerea lumii în secolul 21”, precum și discuțiile reprezentanților celor doi poli de putere, obținute de un spion român. Pentru România, se prevedea ca Transilvania să devină parte a Ungariei, actualele județe Dolj, Caraș-Severin și Timiș să se desprindă de România și să devină “o țară a țiganilor”, partea vestică a Basarabiei să revină României, iar partea estică, inclusiv Transnistria, să devină zona autonomă “Dniester”, în cadrul Ucrainei.

În octombrie 1992, publicația franceză “L'evenement de Jeudi” confirma aceste “previziuni”, publicând harta geostrategilor. Peste România de sud-vest scria “Țigani”. Știindu-se, în sferele de conducere, că o geostrategie pe termen lung se aplică eventual adaptându-se din mers, documentul a alertat forurile militare. (...) Documentul cu pricina se pare că a fost responsabil și de catastrofa aeronautică de la Balotești, din 1995, pentru că în avion s-ar fi aflat persoana care reușise să pună mâna pe el.

“Raportul de la Malta” a provocat demisia, la 1 noiembrie 2000, a generalului de corp de armată Mircea Chelaru din funcția de șef al Marelui Stat Major al Armatei, care organizase o conferință de presă pe această temă. “Președintele Emil Constantinescu m-a chemat și mi-a zis să dau o dezmințire”, preciza acesta, pentru gazetarii de la «De veghe Patriei». “Evident, nu aveam ce să dezmint. (...) Aveam informații precise despre acțiunile de enclavizare a sudului Olteniei, și nu numai. În 1996, se observase o acțiune de musulmanizare a Dobrogei, pentru constituirea unei comunități religioase după modelul Huntington. Mi-am prezentat demisia, ca singură soluție pentru rezolvarea situației. Oricum, produsesem declarația menită să transmită celor în cauză că nu pot să-și ducă la capăt acțiunile, că națiunea română este protejată. (...) Conștiința unei națiuni se bazează pe cinci piloni: drapel, imn, uniformă, limbă și tradiție. După cum puteți observa, exact acești piloni sunt atacați, pentru ca poporul român să-și piardă conștiința națională și să poată fi divizat. Atacarea acestor piloni este o dovadă clară că se urmărește în continuare fărămițarea României!»“ - declara atunci, menținându-și opinia și în prezent, generalul Mircea Chelaru.

Ne așteaptă zile grele și bine ar fi să ne trezim măcar în ceasul al 12-lea. Până nu e prea târziu!

 

Lasă un comentariu