ELITE ALE ȘCOLII MUREȘENE - ȘTEFAN PORAV HODADE

Distribuie pe:

Numele meu este Ștefan Porav Hodade și sunt absolvent al Școlii Gimnaziale “Dacia”, promoția 2020.

-Cât de ușor sau dificil a fost să reușești performanța de a încheia anii de gimnaziu cu media 10?

Acești ani au fost grei, dar au avut și multe părți frumoase. Am fost obișnuit să învăț mult, de când eram mic. Media 10 nu este și nu va fi doar un număr pentru mine, va fi lucrul care îmi va aminti mereu că se poate și trebuie să lupt până la capăt.

- Care sunt momentele din anii de gimnaziu care ți-au rămas în suflet, care te-au bucurat cel mai mult?

Din gimnaziu îmi amintesc cu emoție toate concursurile la care am participat, dar și năzbâtiile și farsele pe care ni le-am făcut reciproc. În mod special, îmi aduc aminte de o zi în care am dat drumul la muzică, iar pe hol se auzea extrem de tare și profesorul a venit dintr-odată și am dat un test surpriză.

- Cum a decurs pregătirea ta pentru examenul de Evaluare Națională în aceste ultime luni, în perioada școlii online? Ce ți-a lipsit (dacă ți-a lipsit ceva) cel mai mult în această perioadă?

M-am pregătit intens în ultimele luni, rezolvând teste de antrenament în fiecare zi și repetând materia pe care nu o stăpâneam foarte bine. Acest lucru mi-a sporit încrederea în mine.

- Spre ce liceu îți vei îndrepta pașii și de ce ai făcut această opțiune?

Doresc să mă îndrept spre Colegiul Național “Al. Papiu Ilarian”, la secția de Științe ale naturii, intensiv engleză. Am luat această decizie, întrucât aș vrea să devin medic stomatolog și consider că acest profil mă va ajuta să îmi îndeplinesc mai ușor scopul.

- Câteva gânduri pentru colegii, profesorii tăi...

Profesorii mei m-au învățat multe lucruri utile și pentru asta le sunt recunoscător. De asemenea, aș vrea să le mulțumesc pentru că m-au înțeles și nu și-au pierdut încrederea în mine. Colegilor mei le doresc să își urmeze visele și să ajungă unde vor, dar să prețuiască mereu amintirile avute împreună.

 

Lasă un comentariu