EDUCAȚIA SEXUALĂ ÎN ȘCOLI SE VREA, DE FAPT, ÎNDOCTRINARE SEXUALĂ! ESTE REVOLTĂTOR ȘI INACCEPTABIL...

Distribuie pe:

A fost adoptat în Camera Deputaților Proiectul de Lege pentru modificarea și completarea Legii nr.272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului. Proiectul a stârnit multe dezbateri și luări de poziții în spațiul public, din partea reprezentanților societății civile și a simplilor cetățeni îngrijorați.

Am susținut amendamentul privitor la educația sexuală în unitățile de învățământ, în sensul ca programele de educație pentru viață, inclusiv educație sanitară, în vederea prevenirii contractării bolilor cu transmitere sexuală și a gravidității minorelor să fie organizate în unitățile școlare doar cu acordul scris al părinților sau al reprezentanților legali ai copiilor.

Adepți ai valorilor creștin-democrației, ai valorilor tradiționale, nu putem fi de acord cu impunerea cu de-a sila și adeseori prematur, chiar din grădiniță sau clasa întâi, absolut nejustificat, a educației sexuale în unitățile de învățământ. Adică, fără consultarea părinților și la presiunea unor organizații neguvernamentale care reprezintă interesele unor minorități sexuale (LGBT). În prea multe țări europene, această așa-zisă “educație sexuală” cunoaște forme extreme de promovare, preluate, din păcate, și în unele medii din România.

Suntem pentru educație sanitară în școli, pentru educația menită să prevină contractarea bolilor cu transmitere sexuală și a gravidității în cazul minorelor, însă părinții copiilor trebuie să aibă un cuvânt prioritar de spus în această privință, trebuie consultați și sunt singurii în măsură să decidă pentru copiii lor!

Ne exprimăm regretul că Asociația Accept, care reprezintă drepturile homosexualilor din România, susține obligativitatea educației sexuale în școli, în forma ei originală, susținută, de altfel, și de parlamentarii USR. Această asociație îi acuză nedrept și nefiresc pe deputații care au corectat, printr-un amendament, forma originală a legii în ce privește acordul părinților, susținând că promovează “o ideologie păguboasă, care distruge vieți”.

Haideți să parcurgem împreună, chiar din motivația proiectului original de lege, care preia standarde de educație sexuală concepute de OMS, despre ce era inițial vorba în proiectul legislativ.

Potrivit inițiatorilor:

1. Educația sexuală trebuie să înceapă, de timpuriu, de la grădiniță și de la clasa zero. De exemplu, “matricea” educațională pentru categoria de vârstă 4-6 ani prevede cum să fie învățați copiii să-și descopere sexualitatea, “bucuria și plăcerea de a atinge propriul corp”, “masturbarea timpurie, descoperirea corpului și a organelor genitale proprii”.

2. Copiii trebuie “să devină conștienți de identitatea de gen (o aberație neomarxistă susținută de USR și Plus în România), să își exprime propriile necesități, dorințe și limite”. Astfel, în contextul unui joc propus de educator “de-a medicul”, li se va dezvolta copiilor “o atitudine pozitivă față de propriul corp și funcțiile acestuia, interesul față de propriul corp și corpul altora”.

3. La următoarea categorie de vârstă, copiii trebuie învățați, pas cu pas, că au “dreptul de a adresa întrebări despre sexualitate, dreptul de a explora identitățile de gen (aceeași aberație neomarxistă), dreptul de a explora goliciunea și corpul, de a fi curioși în legătură cu un act sexual”.

4. Încă de la primele ore de educație sexuală, copiilor trebuie să li se dezvolte “așteptările de rol și comportamentele de rol în legătură cu excitația sexuală și diferențele de gen, identitatea de gen și orientarea sexuală”, să înțeleagă “homosexualitatea, modul în care să se bucure de sexualitate în mod corespunzător”.

Cu un asemenea conținut și standarde de educație sexuală, stabilite de Biroul OMS-Europa, nu se vor găsi prea mulți părinți, pe bună dreptate, care să ceară benevol să le fie “predate” copiilor lor acest tip de îndoctrinare sexuală.

Lăsați-ne copiii în pace, lăsați-i să se bucure de copilărie și privilegiile ei, nu-i îndoctrinați și intoxicați sexual, nu-i maturizați cu de-a sila înainte de vreme!

Lasă un comentariu