CHIUL, DEZINTERES ȘI SFIDAREA CETĂȚEANULUI

Distribuie pe:

Așa cum știți, de ani buni, alături de cetățeni, de președinții de asociații de proprietari, ne-am luptat zilnic cu problemele de salubritate ale orașului, având o societate (Salubriserv S.A) în reorganizare juridică, iar licitația de desemnare a operatorului de salubritate a municipiului fiind în mod repetat eșuată și amânată din cauza tergiversărilor înregistrate de ADI Ecolect Târgu-Mureș (coordonată de Consiliul Județean Mureș).

La 9 iunie, consilierii locali au fost invitați să participe la o ședință extraordinară a Consiliului Local, în care această problemă gravă a orașului trebuia să fie rezolvată.

Am fost surprinși să vedem cum înainte de ședință, vocalii consilieri locali ai POL: Radu Bălaș, Tatár Lehel, Pápai László au anunțat boicotarea acesteia și au lipsit la dezbateri, fără să le pese de oraș și de cetățeni, lăsând soarta salubrității în derizoriu.

Iată care este, de fapt, adevărata față a celor care, până acum, nu au făcut decât să reclame că orașul e murdar. Când trebuia să se rezolve problemele, au chiulit și i-au sfidat pe cetățeni.

Cu toate acestea, consilierii locali prezenți la ședință au dat dovadă de responsabilitate și au aprobat hotărârile de Consiliu local, care duc la o soluție legală a problemei, până când vom ajunge la atribuirea contractului pentru zona 2 de către ADI Ecolect Mureș.

Ținem să-i asigurăm pe târgumureșeni, că problema salubrității orașului va rămâne în continuare o prioritate pentru administrația publică locală.

Lasă un comentariu