CLASA A X-A COLEGIUL NAȚIONAL PEDAGOGIC “MIHAI EMINESCU”, DIRIGINTE PROF. BEATRICE STANDAVID - FESTIVITATEA SFÂRȘITULUI DE AN ȘCOLAR

Distribuie pe:

Foarte curând vom întoarce fila cu titlul “Anul școlar 2019-2020”, însă, cu certitudine, nu ne vom lua rămas-bun definitiv de la el. Căci, oricât de departe va fi să ajungem, cunoștințele, deprinderile, înțelepciunea și experiența acumulate în această perioadă ne vor fi de un real folos, în realizarea aspirațiilor noastre spre culmile perfecțiunii.

Trecutul este prețios din multe puncte de vedere, dar mai ales pentru lecțiile ce ni le oferă cu generozitate. Să luăm aminte la ceea ce încearcă să ne spună, să învățăm din greșeli și să multiplicăm lucrurile bune, care, aș vrea să cred, au fost mai multe decât cele rele.

Stimați părinți, situația din ultimii ani ne întărește în convingerea că școala astăzi nu poate supraviețui decât prin eforturile conjugate ale tuturor actorilor sociali, în primul rând - ale comunității de părinți.

Vă mulțumesc pentru înțelegerea clară a faptului că doar investind în școală edificăm succesul de viitor al copiilor noștri, că doar implicându-ne activ în viața școlii, punem temelia solidă a unei țări pe care ne-o dorim prosperă.

Într-un ceas bun! Să ne revedem cu bine într-un nou an de studii!

Lasă un comentariu