JOS “MASCA DE FIER”! (V) COLONIA MILITARISTĂ ROMÂNIA

Distribuie pe:

“Faptul că se solicită este una, faptul că se încuviințează de instanțe pe bandă rulantă este inacceptabil, pentru că indică faptul că judecătorii și-au uitat prima lor misiune într-un stat de drept - și anume că trebuie să ne apere drepturile. În procedura de interceptare, judecătorul a fost pus ca să preîntâmpine abuzul în ascultarea telefoanelor, or ei par să nu își facă treaba. Este un STAT POLIȚIENESC. Stat polițienesc este cel în care lipsește controlul judecătoresc, or la noi, teoretic, îl avem, dar practic este ca și cum nu ar fi” (Prof. univ. dr. Radu Chiriță, Facultatea de Drept, Universitatea “Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca).                   

Pe “nesimțite”, ca nu cumva gloata de pretutindeni să își dea seama de scopul pentru care este împinsă pe o “pășune minată”, ne-am pomenit peste noapte cum la conducerea statului bipolar mondial postbelic, sovieto-american, și-a făcut, treptat, loc o castă impostoare, din lumea spionajului, implicată “până peste cap” în nașterea în anii '60 ai Noii Stângi, o mișcare anarhică, neîncrezătoare și ostilă față de sistemul tradițional în ansamblu, adică de tot ceea ce înseamnă trecut istoric, identitate a popoarelor, democrație, state naționale, orientare politică “de dreapta” și “de stânga”, lege juridică, morală sau divină!

Și astfel, sub “acoperirea” diversionistă a “statului de drept”, sforarii mondiali ne-au amăgit prin anii ´80 cu “beneficiile” suspendării frontierelor dintre state, cu mirajul “libertății” propagat prin revoluțiile dirijate din 1989 și, confruntați cu ispita de a conviețui în “unitatea” și “fericirea” unei Noi Ordini Mondiale, cu o Revoluție planetară a terorii, globalizarea, al cărei scop, dezumanizant și anticreștin, este acela de a ne dezorienta și a ne pierde complet într-o societate de tip orwellian!

Chiar și unii din cei care și-au dat seama de unde “bate vântul”, inclusiv din România, și-au oferit orbește serviciile fără să înțeleagă că Noul Sistem, devorându-și și slugile și victimele, urmărește de fapt, în mod extremist și radical, să ne forțeze pe toți în a da ascultare unui Suprastat Universal Polițienesc, cu “acte”... în regulă, legitimat de impunerea legilor Big Brother, prin care doar naivii sunt făcuți să creadă, în dezinformări diversioniste, că lozincarda luptă împotriva anticorupției ar fi cu totul și cu totul mai importantă decât orice altă valoare a unui popor! În realitate, însă, avem de-a face cu o incitare publică de proporții, în spatele căreia se află un sistem diabolic de propagandă, prin care, în neștiința lor, mulți mediocri nu conștientizează realmente că își dau din plin concursul, nu doar în România, la o subminare programatică prin demoralizare și la o destabilizare mondială ale cărei consecințe nefaste conduc la sfârșitul democrației!

Ca românii să nu priceapă o iotă din toată această mascaradă, sforarii externi ne-au “executat” ca popor printr-o operațiune militarizată deghizată în '89 și, conducându-ne prin interpușii agențiilor de spionaj infiltrați în ceea ce masele înțeleg a fi “politică”, au pus România pe harta aliniaților globali (făcând jocul dizolvant al Ungariei și al euro-atlanților), ne-au zdruncinat mentalul colectiv prin acte de terorism în masă (vezi evenimentele din 1989, manifestația din 13-15 iunie 1990 din Piața Universității etc.), ne-au furat pâinea de la gura copiilor noștri (după 1989, România a fost jefuită de 3,3 ori mai mult decât au făcut-o cele 3 imperii în 530 de ani de istorie), ne-au impus “protocoale” ilegale (monitorizante) între S.R.I. și alte instituții (România este una din cele mai interceptate țări din lume), și-au justificat teroarea procuroristică prin faptul că am fi o națiune de pușcăriași (corupți, analfabeți și primitivi), ne-au dezbinat prin știri violente și mincinoase, ne-au “spălat creierele” spunându-ne că am face parte dintr-un popor fără istorie și fără identitate (falsificarea Istoriei românilor), ne-au atacat Biserica Ortodoxă (singurul “ghimpe”, în coasta globaliștilor, care se luptă să îi apere pe oameni de uneltirile demonice ale slugilor lui Antihrist, ne-au transformat Țara într-un lagăr experimental unde predomină frica, șantajul, dosarele, cătușele, mascații, bilețelele, torționarii, zidurile...

 

Lasă un comentariu