EMAG PUNE PE HARTĂ UN NOU SHOWROOM, LA TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

* Livrare într-o oră în Târgu-Mureș, prin tazz by eMAG

* Showroom-ul are o suprafață de 450 de metri pătrați

* Valoarea investiției este de 250.000 de euro

Târgu-Mureș, 25 iunie 2020. eMAG a inaugurat primul showroom din orașul Târgu-Mureș, în urma unei investiții care se ridică la 250.000 de euro. Noul showroom este amplasat în incinta Shopping City Târgu-Mureș, la parter. Odată cu această nouă investiție, clienții eMAG din Târgu-Mureș pot beneficia de livrarea într-o oră a produselor aflate în stoc în showroom, prin intermediul platformei tazz by eMAG.

“Aveam în plan această deschidere încă dinainte de pandemie și ne bucurăm că putem, în sfârșit, să fim mai aproape de clienții noștri de la Târgu-Mureș, într-un spațiu modern și atrăgător, în care vor putea testa produsele înainte de a le cumpăra și unde vor putea beneficia de recomandările consilierilor noștri”, a spus Silviu Gugui, Retail Director eMAG.

Noul showroom are o suprafață de 450 de metri pătrați și permite expunerea a sute de produse din categorii precum telefoane mobile, televizoare, laptopuri, electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse pentru îngrijire personală și accesorii.

Despre eMAG

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România și a devenit un lider cu prezență în Bulgaria, Ungaria și Polonia. De 18 ani, compania investește constant în servicii bazate pe tehnologii dezvoltate în România, care ajută clienții să economisească timp și bani.

Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finanțare în rate prin eCredit, aplicația de mobil și “Plata cu un click”, cardul de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank, serviciul de comandă instant. În 2020, eMAG a lansat serviciul pe bază de abonament Genius, care le permite mai multă flexibilitate clienților.

 

 

Lasă un comentariu