DUMNEAVOASTRĂ CE DORIȚI SĂ ÎNVEȚE COPIII LA ȘCOALĂ?

Distribuie pe:

Prin vocea activiștilor LGBT se fac auzite din ce în ce mai multe propuneri cu privire la introducerea educației sexuale ca disciplină obligatorie in școlile din România. Oare despre ce fel de educație sexuală este vorba?

Este vorba despre o educație de tip nou, bazată pe Ideologia Gender (a “genului” sau a “egalității de gen”), având drept scop formarea “omului nou”, care să își aleagă orientarea sexuală (genul) după cum voiește, în concordanță sau nu cu sexul biologic, și pe care să și-o trăiască în mod liber și “fericit”, fără constrângerea vreunei norme morale, începând din copilărie.

Educația Gender vrea să transforme însăși natura sexualității umane: identitatea sexuală nu mai este dată de faptul de a fi bărbat sau femeie, ci este înlocuită de “orientarea sexuală”, care poate să fie heterosexuală (către o persoană de sex opus), homosexuală (către o persoană de același sex), bisexuală sau transsexuală. În unele țări din Uniunea Europeană copiii învață la grădiniță și la școală că toate orientările sexuale sunt permise, că ele sunt “egale”.

Se promovează în mod deschis homosexualitatea, deoarece Ideologia Gender consideră că trebuie “depășită” predilecția socială pentru heterosexualitate (sexualitatea normală), pe care o denunță drept “cauza oprimării femeii și a minorităților sexuale”.

N. red. Coaliția pentru Familie este o asociație neafiliată confesional sau politic, la care au aderat 44 de organizații neguvernamentale, fundații și asociații și patru federații românești care militează pentru promovarea valorilor familiei tradiționale. Obiectivele declarate ale Coaliției sunt definirea familiei ca instituția fundamentală pentru societate, întemeiată pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie și pe raporturile juridice părinte-copil, informarea populației tinere cu privire la importanța căsătoriei și familiei astfel întemeiate, sprijinirea familiei din punct de vedere social, cultural și legislativ și respectarea ei ca instituție, nerecunoașterea formelor alternative de conviețuire precum concubinajul, creșterea și educarea copilului într-un mediu familial complet și stabil, cu o mamă și un tată. Președintele Coaliției este prof. Mihai Gheorghiu. (I.S.)

Lasă un comentariu