ZIUA DRAPELULUI NAȚIONAL, MARCATĂ LA TÂRGU-MUREȘ DE ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR

Distribuie pe:

Ziua Drapelului Național este marcată în România, în mod oficial, în fiecare an, pe data de 26 iunie, începând cu anul 1998, când a fost proclamată o lege în acest sens. În mod firesc, Filiala Mureș a Alianței Pentru Unirea Românilor, formațiune cu orientare naționalistă, a ținut să aniverseze cu bucurie Ziua Drapelului Național, în centrul municipiului Tg. Mureș.

La eveniment a sosit și co-președintele A.U.R., George Simion. În prezența a peste 150 de membri, simpatizanți AUR și mureșeni ,,înarmați" cu steaguri tricolore, a fost desfășurat un drapel uriaș pe esplanada din fața statuii lui Avram Iancu. Pe parcurs, au fost intonate cântece patriotice și o parte din cei prezenți au luat cuvântul pentru a sublinia faptul că într-o societate globalizată, din ce în ce mai anomică și lipsită de viziune și de valori naționale și spirituale, identitatea și simbolurile care stau la baza poporului român nu trebuie eliminate din conștiința noastră colectivă.

Drapelul Național reprezintă un simbol sacru, sub care au luptat înaintașii noștri pentru a desăvârși idealurile națiunii române, de-a lungul istoriei, în consecință, ne simțim obligați să îl purtăm cu cinste și în orice context. Trăiască Tricolorul, trăiască România!

Reamintim faptul că Alianța Pentru Unirea Românilor este o formațiune politică proaspăt înființată la inițiativa cunoscutului militant unionist George Simion, care își propune să coaguleze toate energiile patriotice și să aducă laolaltă personalități și experți din diverse domenii de activitate, care să lucreze la dezvoltarea unei viziuni pe termen lung pentru dezvoltarea României. Partidul are o organizație din ce în ce mai puternică și la Mureș, sub coordonarea lui Răzvan Biro. Îi îndemnăm pe toți cei care mai cred în valorile naționale și pun țara înainte de toate, să ni se alăture.

Lasă un comentariu