ÎN TÂRGU-MUREȘ, ZILELE DE COLECTARE A DEȘEURILOR RĂMÂN NESCHIMBATE

Distribuie pe:

Ca urmare a schimbării operatorului de salubritate, din data de 16 iunie 2020, Primăria municipiului Târgu-Mureș împreună cu Sylevy Salubriserv SA vă face cunoscut faptul că zilele de colectare a deșeurilor pe zona dumneavoastră de domiciliu rămân neschimbate.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că deșeurile sunt colectate după cum urmează:

1. Asociații de proprietari: - ghene subterane (program de ridicare zilnic, în intervalul orar 7.00-19.00);

- ghene supraterane (program de ridicare la 2 zile, în intervalul orar 7.00-16.00).

2. Gospodării individuale - ridicarea deșeurilor conform vechiului program (programul de scoatere a deșeurilor pe domeniul public este până la ora 8.00, dar nu mai devreme de ora 22.00 a zilei anterioare);

- zona centrală (conform vechiului program).

3. Persoane juridice/instituții - ridicarea deșeurilor, conform vechiului program.

Vă informăm că este INTERZISĂ depozitarea de deșeuri voluminoase (obiecte sanitare, moloz, saltele,crengi/iarbă, mobilier, deșeuri electronice și electrocasnice etc.), acest fapt fiind sancționat conform legii. Firma de salubritate oferă locatarilor posibilitatea de transport a deșeurilor voluminoase printr-o programare prealabilă și achitând un cost suplimentar.

Municipiul Târgu-Mureș organizează în cadrul campaniilor de curățenie (primăvara și toamna) colectări ale deșeurilor voluminoase, în spații amenajate special și anunțate în prealabil în mass-media.

Rugăm președinții de asociație, persoanele juridice sau proprietarii de imobile să ne transmită sesizările prin sms/mesaj pe Whatsapp la numărul: +40 (771) 26.43.77 (luni-vineri, în intervalul orar 7.00-19.00, iar sâmbătă, în intervalul orar 9.00-12.00).

Lasă un comentariu