REABILITAREA ȘI MODERNIZAREA LICEULUI TEHNOLOGIC „VASILE NETEA", DEDA

Distribuie pe:

Recent, la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, au fost semnate 27 de contracte de investiții finanțate prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

„Fonduri europene în valoare de peste 84 de milioane de lei vor merge către autorități, instituții publice și IMM-uri, în urma semnării celor 27 de contracte finanțate de POR. Este esențial să motivăm atât administrațiile locale, cât și antreprenorii să acceseze bani europeni pentru proiecte de investiții, iar acest lucru depinde, în special, de noi ca autoritate publică centrală. Interesul autorităților locale, dar și implicarea antreprenorilor dovește, înainte de toate, creșterea încrederii acestora în instituția pe care o conduc", declara Ion Ștefan.

Printre cele opt contracte de investiții ce vizează proiecte ce vor fi demarate în mai multe unități administrativ-teritoriale și instituții publice din România se numără și reabilitarea și modernizarea Liceului Tehnologic „Vasile Netea" (7.879.304,46 lei) din comuna Deda.

Alte 19 investiții sunt direcționate către întreprinderi mici și mijlocii, informează Serviciul Comunicare din cadrul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Lasă un comentariu