FĂRĂ MASCĂ, DAR ȘI FĂRĂ... DEODORANT!

Distribuie pe:

Compania de transport public în comun, din Berlin, îi încurajează pe cetățeni să nu mai folosească deodorant, astfel încât călătorii să fie obligați să poarte masca de protecție, în mod corespunzător, pentru a se apăra... de mirosuri, dacă de coronavirus nu le este atât de teamă.

Germania a impus purtarea măștilor în timpul călătoriilor cu transportul în comun, dar cetățenii nu respectă regula și folosesc măștile în mod neadecvat.

„Mulți oameni poartă masca sub nas, așa că luăm măsuri. În Germania, ca și în alte țări afectate de Covid-19, este obligatoriu să ai nasul și gura acoperite atunci când mergi în magazine sau atunci când circuli cu transportul în comun. Cei care nu se supun, primesc amenzi. Chiar și așa, mulți își acoperă doar gura, lăsând nasul liber.

Operatorul de transport public în comun, din Berlin, speră că mirosul de transpirație îi va convinge pe călători să poarte masca, mai ales că situația poate fi destul de dificilă pe timpul verii...", scrie mediafax.ro despre campania satirică a companiei de transport germane.

Lasă un comentariu