SE CAUTĂ CEL MAI DICHISIT STAND DE LA TÂRGUL CETĂȚII

Distribuie pe:

A doua ediție a Târgului Cetății din acest an, și a opta de la lansare, va avea loc în acest sfârșit de săptămână, la Târgu-Mureș, pe Bulevardul Cetății, în perioada 17-19 iulie.

TÂRGUL CETĂȚII își păstrează renumele de cel mai mare târg de produse alimentare locale și mic artizanat din județ. Peste 80 de producători de bunătăți și mici artizani din județele: Mureș, Alba, Harghita, Covasna, Suceava, Sibiu, Brașov, Cluj și Bistrița îi așteaptă pe târgumureșeni cu câteva sute de produse, la prețuri de producător: de la obiecte de mic artizanat, la pâine, mezeluri, brânzeturi, gemuri și siropuri de fructe, băuturi, dulcețuri, miere, murături, dulciuri, prăjituri, conserve, legume, ulei presat la rece, pește, bere, ceaiuri, vinuri și multe altele.

În premieră, vizitatorii Târgului Cetății sunt invitați să desemneze cel mai dichisit stand al târgului. Pe mesele producătorilor, ei vor găsi bilețele pe care pot să le completeze cu numele standului favorit. Toate biletele vor fi adunate într-o urnă amplasată la intrarea în târg și vor fi numărate, iar producătorul care va aduna cele mai multe sufragii va fi desemnat câștigător și va beneficia de o bonificație la următoarea ediție a târgului, cea din 21-23 august. Efortul consumatorilor de a completa aceste bilețele este răsplătit cu un coș cu produse de la târg. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți.

Programul târgului este: vineri, între orele 11 și 20, sâmbătă, între orele 10 și 20, iar duminică între orele 10 și 19.

Și această a ediție a Târgului Cetății are loc în condiții speciale. Atât producătorilor, cât și consumatorilor li se recomandă să poarte mască și să păstreze distanța de cel puțin 1,5 metri față de alte persoane. La intrările în târg, organizatorii vor amplasa dispensere cu soluție dezinfectantă avizată de Ministerul Sănătății, dar și afișe care vor îndemna la distanțare fizică.

Scopul acestui eveniment este acela de a sprijini și promova producătorii locali și de a încuraja consumul de produse alimentare locale.

Evenimentul este organizat de Asociația „Mercur" în parteneriat cu Municipiul Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu